Ringerajin doktor -> RE: Pitajte endokrinologa na Ringeraji! (4.1.2016 13:36:16)
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: Ringerajin doktor IZVORNA PORUKA: daca77 Moje pitanje je sledece: Da li je moj problem u nadleznosti endokrinologa? Naime, tokom trudnoce sam bila na Euthyroxu zbog Hasimoto sindroma. Nakon porodjaja sam nastavila sa lekom u znatno manjoj dozi, ali zbog problema sa ciklusom(krvarenje na svakih 10-ak dana), obratila sam se ginekologu koji je na UZ video cak 6 cisti na janicima i rekao da se obratim endokrinologu za resenje problema. Npominjem da su mi rezultati stitne uredni. Verujem da su rezultati hormona štitaste žlezde uredni, ali bih volela da ih vidim. dr Jelena Todorović, specijalista interne medicine iz specijalističke ordinacije Thyreo Medicus Postovana dr, trazili -ste mi rezultate stitne zlezde i oni su sledeci: T3 1,41 (0,80-2,0), T4 10,3 (5,1-14,1), TSH 2,1 (0,27-4,20), anti TPO 560 (<34). Znaci, ostaje pitanje-da li je ovo u nadleznosti endokrinologa i sta preduzeti? Uredni rezultati hormona. Vaše ciste na jajnicima, nisu posledica neregulisane hipoitreoze. dr Jelena Todorović, specijalista interne medicine
|
|
|
|