vikiveki -> RE: Sex posle braka (24.11.2013 22:32:29)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Aj maló da te razveselim anonimna[sm=jezicek.gif]. Će da ti kaze teta Ljilja. Ja sam se razve5a,doduse nisam imala dece sa bivsim,ali ti mogu reci da ne traziš nista,samo se to namesti,a ti za to vreme drzi do sebe. Izvedi sebe na rucak(o da sama da odes v neki fin restoran),ponóvi se, idi kod kozmeticara,nabaci osmeh zbog sebe i deteta naravno i budi srecna. Kad si srecna svi se lepf za tebe. Niko nece mucenicu u depresiji. Neka zivi zivot zena razvedena. Ja sam cak sama otisla na more i bahata se u sobi sa pogledom,klimom,satelit tv,bracni krevet i td. Uplatila polupansion a dobila pun za te novce,pet evra na moru potrosila nisam,svi mi dali neke popuste i castili me a to samo zato sto nisam skidala osmeh s lica. Bila sam toliko srecna sto je jedan period zivota iza mene Nisam znala da si bila i pre udata,ali ono što si uradila prava je stvar,tako i ti Anonimna treba da se opustiš i odeš negde .i možda povedeš svoju majku sa sobom da bude sa detetom dok ti uveče budeš izlazila
|
|
|
|