RE: Idemo u vrtić! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

vonavoj -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 13:25:30)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]tijatija!
mod,danas mi je rekla da idem u 14 i 45! ok,mogu sad dok ne radim,a inace radim do 15h,i sigurno je necu tad kupiti..neka me izvinu,radno vreme je do 17h!

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 13:34:27)

Tija ma hvali se! I treba da se hvališ! [sm=bravo.gif] bravo za devojčicu!!!

Von, ja stvarno neznam kako ću ako ne počne tamo da jede. Radno vreme je do 15h, dok dodjem po njega biće pola 4, pa dok stignemo kući, podgrejemo ručak.... Mnogo vremena.

sanji -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 13:57:58)

Mod, jel neće baš ništa da jede?
Ove moje nisu ništa do ove nedelje a sad jedu supu i hleb. [sm=smiley36.gif] Bar nešto su počele.

vonavoj -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 14:18:28)

to i mene najvise nervira..mada moja jede,ali je gladna kad je pokupim....ne znam kako cu stici da je odmah nahranim kad stignem,a zivim na 5min od vrtica i 15 od posla.. i to znaci da cu morati da joj spremam rucak dan ranije[sm=smiley13.gif]...a ja cu stici na red za jelo tamo oko 17[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 14:29:29)

Vi ste jošte dobte, ja radim do 16 a od posla do vrtića mi treb sat i još 15 minuta do kuće, to mu dođe u idealnim uslovima 17:15 kad dođemo kući. Ja inače planiram da kuvam unapred i da sebi nosim na posao ručak a Žabi samo ubacim na 30 sekundi u mukrotalasnu, dok operemo ruke, klopa zagrejana.

vonavoj -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 15:42:07)

stigle smo iz vrtica,vec je jela,sve pojela...a kaze da je super bila,spavala je sat i po vremena,sama se uspavala..svu decu stavi u krevetac i izadje iz sobe![sm=smiley36.gif]
rucak je sav pojela,a bio pasulj,a to joj nisam jos davala[sm=jezicek.gif]..kaze da je dorucak slabije jela,pa je bila gladna!
ali vrhunac,za uzinu su dobili strudlu sa makom..deca od 10-15 meseci to mogu da jedu[sm=zmeden.gif]..naravno da im vaspitacica nije dala!
drugarica, koja je inace vaspitacica. je pricala sa mojom vaspitacicom i kaze da se Tiki najbrze adaptirala,mozda zaato sto je najmladja![sm=bravo.gif]
meni je bitno da je Tiki zadovoljna,a jeste,vidim kad dodje kuci i ne zalepi se za mene kao krpelj[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 15:46:59)

pa, to je stvarno super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 15:55:23)

Bravo za imenjakinju!!!

nenja22 -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 17:45:52)

gae, bata žabin je imao par dana tu fazu lepljenja, da neće da se odvoji i urla toliko da moraš i ti da urlaš sa vaspitačicom ako nešto hoćete da kažete jedna drugoj...onda je prešlo u laganije kukanje, ali počne ranije, već kad se uđe u ulicu na čijem je kraju vrtić (nekih 50ak m) [sm=smiley36.gif] i mislim da su mi svega prvih par puta (u stvari isto ne prvi prvi, nego drugi-treći, kad je skntao gde je šta je) rekle da je plakao dosta, inače kažu, smiri se vrlo brzo i super je, klopa lepo (doduše ni to nije hteo u četvrtak petak, ali se nešto nadam da je to da ga je tad već počelo zezati grlo) a onda nastane problem oko spavanja. e sad, to ga je mm vodio one prošle nedelje kad je išao, sad ove nije bio cele, pa ćemo videti šta će biti od ponedeljka. a ja ću ga voditi, jer me je mm zamolio, kaže zamrzeće ga dete [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 19:52:56)

Danilo danas jeo za doručak kiflu sa krem sirom!!![sm=bravo.gif] Jaoooo ko bi reko!
Za ručak narvno ništa nije hteo i jeo je samo hleb. Kad smo stigli kući bio je nervozan zbog gladi ali je zato bez problema pojeo pun tanjir pasulja![sm=bravo.gif]

sanji -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 19:55:30)

[sm=bravo.gif] Eto! Počelo je i kod vas! [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 20:00:58)

Jao taman se navikne a ono dodje vikend![sm=smiley36.gif]

sanji -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 20:15:47)

[sm=smiley20.gif] Samo još malo Mod! Mi smo danas opet odsutne pošto su krenule malo slinice ali su me zvale u nekom trenutku da idemo u školicu!

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 21:19:54)

zene meni se dete vratilo onako bas izgrebano po licu iz vrtica, ne znam sta da radim, da li da pitam u pon sta je to bilo? i kod guze ima jednu ogrebotinu[sm=zmeden.gif]
vaspitacica nista nije pomenula, a mm nije primetio[sm=hudicek1.gif]

bratzz -> RE: Idemo u vrtić! (5.10.2012 22:18:07)

Milica ove nedelje jela dva puta dorucak, eurokrem namazan nahleb, pre neki dan, i jutros przenice, teta se zaprepastilakad je sve pojela. Inace obavezno joj posaljem plazmu i cokoladno mleko pa ako ne jede nista bar uzme to, nama dozvoljavaju da donesemo zamenu za hranu koju dete ne voli da jede bez lekarske potvrde. Rucak ne jede uopste samo pojede parce hleba, cak kolace koje dobija za uzinu tamo ne jede.
Inace je super prihvatila vrtic, ostaje bez plakanja, brzo se sama uspava, polako pocinje da se igra sa decom, vise ne ignorise vaspitacice ali zato ludim sto odbija hranu, ali hranu odbija i kod kuce tako da je to ozbiljan problem.[sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (6.10.2012 12:04:49)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

zene meni se dete vratilo onako bas izgrebano po licu iz vrtica, ne znam sta da radim, da li da pitam u pon sta je to bilo? i kod guze ima jednu ogrebotinu[sm=zmeden.gif]
vaspitacica nista nije pomenula, a mm nije primetio[sm=hudicek1.gif]

resila sam svakako da pitam, ali sta vi uopste mislite o tome?
jos ta ogrebotina na nozi, ne znam od cega je kada on tamo sve vreme ima pantalone

bojanica7 -> RE: Idemo u vrtić! (6.10.2012 13:57:05)

pa mozda ga je slucajno ogrebala vaspitacica dok mu je presvlacila pelene (virni koja ima najduze nokte[sm=smiley36.gif]) a ovo po licu se mozda malo dokacio s nekim. znas kako njima brzo izadju ogrebotine, moguce da ga je neko kad niko nije gledao malo pomazio. al kontam da nije doslo do veceg okrsaja dok vaspitacica nije primetila.

Olga75 -> RE: Idemo u vrtić! (6.10.2012 19:01:23)

Marija je par puta dosla izgrebana i izujedana i sa modricama
prvo sam pitala nju a posle i vaspitacicu
ali evo zvercicine vaspitacice uvek ispricaju meni kad se ona prva potuce i kad je ona " kriva " a kad ona dobije onda verovatno pricaju roditeljima izgrednika [sm=smiley36.gif] , nije smesno ali tako to kod nas funkcionise
naravno da uvek pitam sta se desilo kad je ona " povredjena "

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 11:19:27)

Jutros smo vodili i tatu u vrtić [sm=smiley36.gif] I ja zaboravila patikice za vrtić, pa su me njih dvojica čekala u hodničiću gde se presvlače dok sam ja trknula po patike. I kaže mm da je bio super. Bila sau dva deteta koja su plakala a on uopšte. Pokazao tati gde mu je ormarić, ostavio tamo patike i ranac, poljubio nas i ušao.
"tata vidiš, pvo kucneš, pa udješ unutja. A ono je moja vaspitacica! Zabojavio sam kako se zove" [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 11:21:05)

Dusa! Pregurali ste brzo vi ovo,bravo za Danila [sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 11:24:05)

ehh lesice! još se borimo! Sad još da počne da jede [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 11:24:53)

Pocece i to,sto bi L rekla "sa decama jedem libu"

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 12:40:36)

Dan četvrti, bila opet od 9 do 11, počela da plače još dok smo obuvali patofne, plakale u horu ona i još jedna devojčica iz njene sobe koja je došla kad i i, uhvatile se njih dve svaka za svoju mamu i ne daju se. Kad su ih unele vaspitačice ta mama i ja mso u duetu plakale niz stemenice... U 11 nam međutim rekoše da su obe bile dobre, N je danas bila bolja od svih dana do sad. Sutra idemo na doručak, od 8 do 11...

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 13:08:27)

Danas mi kod lekara , porodicno [sm=jezicek.gif] Petra me vuce za ruku i govori da idemo kod Jece - vaspitacica . I sad ne ide u vrtic par dana i opet cemo ispocetka [sm=jezicek.gif]

bratzz -> RE: Idemo u vrtić! (8.10.2012 13:21:38)

Milicavoli vrtic, trzi da ide ipreko vikenda ali me nervira sto tamo ne zeli da jede.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>