RE: Idemo u vrtić! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:27:50)

Kaže tata da je Vanja jutros plakao kao kiša, da nije hteo da se obuje kod kuće, da je plakao u autu i da se držao za njega kao pijavica.[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:30:00)

Dušica mala, moda je i on meteoropata kao N[sm=smiley13.gif] Veruj mi da je najgore to dok ne uđu, oni se unutra divno zabavljaju i igraju sa drugarčićima[sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:33:04)

To mi je jasno, samo mu se ne ide iz njegove kuće i radije bi bio sa taticom nego da ide kod nepoznatih teta. Proći će, samo mi ga je žao.

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:34:49)

Ma naravno, to je ono što nas nikad neće proći, da nam uvek bude žao kad su i najmanje tužni[sm=smiley31.gif] Jedan dečak iz N grupe je bio tužan dva dana jer mu je devojčica iz grupe rekla da ga ne voli a on je zaljubljen u njum dete je patilo kao tinejdžer, gledam šta me čeka i nije mi dobro[sm=smiley36.gif]

anajid -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:37:21)

I Andrija se nesto mrsti jutros,medjutim kontamda mu je ipak lepse tamo sa decom da se poigra nego da ostane kod kuce i gleda crtani,a napolju kisa,tako da ne moze u dvoriste.

Mina prestace on cim udj u igranjac.Znam,dovoljno da se osecas sugavo.Uh jesmo imi majke.......

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:39:04)

I moj blesavi muž mu ni juče ni danas nije poneo njegovo obožavano jastuče za utehu, kaže "nemam sto ruku". Jbg, mame imaju.
Šta da ti kažem ženo, muke su tek počele. Vanja voli starije devojčice, takoda s eu grupi neće zaljubiti.

Lu -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:39:26)

O da proći će vrlo brzo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja sam prvi put vidjela dijete koje plače na odlasku iz vrtića, ma ne da plače nego vrišti od kako ugleda tatu da je došao po njega pa sve kroz vrtić mora da se bori sa njim, zapne nogama u auto i uhvati se rukama za krov ne da se u sjedalicu i viče neeeeeću kuuuući[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:41:47)

Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. [sm=smiley13.gif] Recimo, agresivni klinac koji je na adaptaciju krenuo par dana posle nas, vrtić je fenomenalno prihvatio i već prve nedelje ostao na spavanju. U razgovoru sa njegovom mamom, skontala sam da on svakodnevno dobija batine i bilo mi je logično da je detetu lepše u vrtiću nego kod kuće.

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:46:10)

Mina,navicice se Vanja! I to vrlo brzo! Kad se moja L navikla,svi ce se navici (to i njene vaspitacice kazu [sm=smiley36.gif] da ce se svako dete privice cim je ona na kraju prelomila)
Inace,moja scer je jutros na ulazu trazila da joj procitam sta ima za dorucak,i kad sam joj rekla da ima poparu i jogurt-odgovor je bio : " Onda luckam puno!" [sm=smiley3.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:46:45)

Ima i toga mina, ali ne mora da znači, i meni je n nekoliko puta odbijao da ide kući, oni se tamo tako lepo zaigraju, pa dođu mame i pokvare igru skroz. Od tad, kad vidim da se zaigrao, ja sačekam malo ispred, kažem mu da završava igru, i nema problema[sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:50:36)

Lenka je spremna za školu, ne za vrtić[sm=smiley1.gif]
Neđo, naravno da ima i tih lepih razloga, ali samo kažem šta sam ja videla.

Lu -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:54:29)

IZVORNA PORUKA: minavb

Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. [sm=smiley13.gif]

Znala sam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

P.S. Nije mi smiješan komentar nego sam baš htjela dodati da to mnogi ljudi vjerovatno pomisle kad vide tu scenu.

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:54:57)

Joj,stvarno ima svega u vrticu,ali sto kaze Nedja ajd da posmatramo tako da je njima lepo kad se zaigraju pa da zato nece kuci.

Lu -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:58:20)

IZVORNA PORUKA: lesica

Joj,stvarno ima svega u vrticu,ali sto kaze Nedja ajd da posmatramo tako da je njima lepo kad se zaigraju pa da zato nece kuci.

Da, ako već predpostavljamo, neka bude pozitivno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 8:59:43)

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: minavb

Prva asocijacija mi je, ko zna šta on kući preživljava pa mu je tu lepše. [sm=smiley13.gif]

Znala sam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

P.S. Nije mi smiješan komentar nego sam baš htjela dodati da to mnogi ljudi vjerovatno pomisle kad vide tu scenu.

Da, moja čaša je poluprazna.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 10:31:14)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ima i toga mina, ali ne mora da znači, i meni je n nekoliko puta odbijao da ide kući, oni se tamo tako lepo zaigraju, pa dođu mame i pokvare igru skroz. Od tad, kad vidim da se zaigrao, ja sačekam malo ispred, kažem mu da završava igru, i nema problema[sm=smiley1.gif]

Isto.

nela79 -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 10:34:00)

Juce mi vaspitacica rece kako joj Matija ispade najtezi slucaj [sm=smiley29.gif] A imala je na pocetku tako obecavajuce komentare za njega. Sad jadna kad ne zna sta ce onda zove Vanju (koji je u susjednoj sobi), ili matiju vodi u Vanjinu sobu. Dijete je haos. Zena rece ovim rijecima : Zeznut je nenormalno. Ne mozes da ga prevaris nema sanse. Ne zarezuje je ni 2%. Kaze doslo je da sam upotrijebila i onu metodu "Cut, tisina!!! :) Ma nista kaze, kao da je ne cuje.
Danas ce pokusati da ga ostavi na spavanju. Kaze moramo pokusati, pa usli smo u trecu sedmicu vrtica. Moracu ponijeti zeni Kafetin kad krenem po njih. garant ce joj zbog dreke trebati [sm=smiley36.gif]

bojanica7 -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 11:19:37)

lesice, hiihhii za poparu [sm=smiley36.gif]

moje drugarice cerka od starta nije htela kuci i jedina je u grupi koja nece kuci. a ne maltretiraju je, vec jj je dosadno s njima. u vrticu se igra i uziva, a onda je kupi keva koja preumorna s posla ide kuci da kuva i odmori se malo i mala nema s kim da se igra.

nama opet upalila fora za klopu (maslachak, ko kod vas): kad je krenula da place, ja joj rekla da imaju meda za dorucak i odmah je odjurila da jede. [sm=smiley1.gif] kaze vaspitacica da je bila kenjkava, ali ok...

madre -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 15:16:36)

i mi smo primljeni u vrtic (ne znam koji smajli bih pre stavila)...
citam vas redovno ovde i bas mi bude zao, mogu da zamislim kako ce mi biti kad krene[sm=smiley36.gif]
u svakom slucaju, radujem se... sigurno ce mu biti lepo tamo[sm=smiley1.gif] samo da prodjemo tu adaptaciju! i prosto mi neverovatno zvuci da on tamo zaspi, ali sigurno ce sve doci na svoje.

nego, htela sam vas pitati, da li ste vi kod kuce vrsile neke pripreme, tipa ranijeg budjenja ujutru, sto se ishrane tice i da li ste davale neku sirupic za imunitet i tako to...
bogi je samostalan sto se tice ishrane, izbacili smo i cucu i flasice.

lanajelena -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 15:32:09)

Madre ja moje nisam spremala nista posebno,L nije kuci spavala od trece godine a tamo prva zaspi,,vikendom ih pustim da budu duze budni i da ujutru duze spavaju i opet kad krene radni dan ustaju,spavaju tamo i tako...od ove godine sam praktikovala sirup za imunitet(ima tamo u temi)evo uspesno guramo trecu nedelju(D nije izdrzao duze od 5 dana ranije)

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (20.9.2012 16:37:27)

Vanja je danas spavao u vrticu. Kaye dadilja, kad je otisla po njega u podne, da je yaspao u krilu vaspitacice. Mayila ga je da yaspi. Pojeo je malo ribe, dadilja ga je hranila, i onda su dosli kuci gde je omlatio pola serpe boranije. Gladan[sm=smiley13.gif]

Jeca* -> RE: Idemo u vrtić! (21.9.2012 8:47:18)

Posto ih danas vode na Deciju pijacu - manifestacija opstine Zvezdara, imali smo za domaci da napravimo ogrlicu od voca ili povrca. Parola snadji se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Evo naše

[img]http://www4.slikomat.com/11/0921/wxa-Luka2.jpg[/img]

cani -> RE: Idemo u vrtić! (21.9.2012 9:55:47)

Bravo,super je ispalo! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ja sam u potrazi za nekom lepom fasciklom u kojoj ce da skupljaju prve crteze i radove deteta i koju nosi posle kroz ceo vrtic i onda mu je na kraju daju sa svim tim sto se cuva od prvog dana.Lepo je da imas takve uspomene.

Jeca* -> RE: Idemo u vrtić! (21.9.2012 11:51:29)

Nama su dali fasciklu sa radovima iz jaslica. Tako sam se radovalaaaa..to je divna uspomena
sad u vrtiću ima novu fasciklu koju pune
ja sam za to uzela one debele kartonske
[image]http://www.office1.rs/artikli%5C1303899901001/1303899901001.jpg[/image]

pa  smo je ukrasili njegovim slikama, raznim sličicama...ali to smo radili u radionici u vrtiću

lesica -> RE: Idemo u vrtić! (21.9.2012 11:59:56)

Nama je bio domaci da kod kuce sa klincima sredimo fascikle za jaslice,i da odnesemo. I ja sam uzela ovakvu kartonsku,pa smo je izlepili i ukrasili sto stikerima sto kolaz papirom,malo je L crtala po njoj....Uglavnom bas je vesela ispala.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>