Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (13.7.2012 21:56:52)
|
Lesice [sm=smiley31.gif] I Lenka povraca ? One su bas drugarice [sm=smiley27.gif] Anajid , hvala ti na ovim recima [sm=smiley31.gif] MM opet svekijevci vrse pritisak ? Zar oni toliki uticaj imaju na tebe , zeno bezi od tih ludaka , ne kazem da nisu u pravu ali molim te nemoj si dozvoliti da te tako mrace i da ti drze slovo za sve sto se tice tvog deteta ! Ti si joj majka , ti i tm znate sta je za nju dobro , taman se to nikom na ovom svetu ne dopadalo , boli te uvo ! I ako ces je dati u vrtic , daj je zato sto ti mislis da je vreme , da ce ti biti lakse , da ce njoj biti lakse ako ranije krene , a ne zato sto ti napasnici od drtoraca tako misle ! Eto , rekoh . Inace , ja sam Petru sad jedva upisala zato sto znam da ne bih mogla sama sa njom , jer md non stop radi , moja mama ne zivi ovde , od njegovih nemam nikakvu pomoc i ne zalim se . Petra je zato krenula sad , ne u septembru jer mi je bilo zao da se beba rodi pa onda da krene , ovako je ipak krenula pre bebe . Ukoliko ti mislis da ona treba ili ne treba da ide u vrtic iz bilo kog razloga , ne pravdaj se , nek misli ko sta hoce , daj je ili nemoj , to je samo vasa odluka . Eto i dodala sam mudrosti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|