bebać -> RE: Idemo u vrtić! (28.3.2012 16:22:07)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Stvarno ne znam sta je pametno.. Ja sedim kuci svakako. Imamo samo jednu platu. Ako je ove godine posaljemo u vrtic (imace 2,5 godine) pare ce odlaziti za to, ona ce biti bolesljiva najverovatnije.. i jos kad pomislim na neke plus nuspojave.. Ali sve ima i drugu stranu..naucice sa drugom decom da bude, sto je jako vazno.. da li bi to moglo i da nadoknadi odlazenje na igraliste? Nije to to, onda sam ipak ja tu.. Da li je 3,5 godine ipak bolje vreme da krene u vrtic? Ima li uopste odgovora na to.. bas nije sve jedno, svaka odluka je vazna dok su ovako mali.. Shish, upiši i nećeš se pokajati ali zaista. Kod mene je situacija ista, ja ne radim( osim nekih gonorarnih poslića) i m samo zaradjuje, i to je privatnik pa nekad ima više para a nekad nema neki period. Nemamo nikakvu pomoć ni od roditelja, ali i kad je najteže bilo ja nisam pomišljala Sergeja da ispišem. On ide već 2 god. i totalno je drugo dijete....kad god gledam drugu djecu vidim da je on u mnogo šta 'napred'....razne pjesmice, igre, brojevi, komunikacija....sa 4 god. i mjesec je izgovarao tačno riječi i sa R,L,LJ.....priča skroz kao veliki čovek.,...ima drugare iz vrtića o kojimaq samo priča[sm=smiley1.gif] to je dječiji svijet, jednostavno[sm=smiley1.gif] naravno, bilo je prehlada i bolesti dok nije 'sagradio' taj imunitet ali to je iza nas[sm=smiley1.gif] Sve preporuke i pohvale za naš vrtić, i vrtić uopšte[sm=bravo.gif]
|
|
|
|