LillyT -> RE: Idemo u vrtić! (1.11.2011 22:46:24)
|
Posle upale uha, moje dete je cele tri nedelje išlo u jaslice. Slina je bilo, ali mi dr reče da te sline nisu one opasne i da je sve ok (pregledao je kompletno, čiste uši, pluća, grlo). Međutim, počne da se nakašljava pre neki dan (čula nekog malog u vrtiću koji je ripao kao lud, pa je odmah i ona krenula da ga imitira) i ja sve kontam od toga je. Ali, sinoć je počela da kašlje onako malo, možda 2-3 puta. Jutros je bila ok, sline standardno prisutne i super je bila u jaslicama. Mm mi pošalje poruku da mu se čini da je malo promukla i odvede je kod dr-a (kašalj u međuvremenu postane učestaliji). Dr kaže da se spušta na bronhije i pošalje na inhalaciju (naravno, dobije i antibiotik) i kao da ne ide 1-2 dana, nije ništa strašno. Večeras je dobila i temperaturu, ja sam se standardno smorila, uspela da ukebam brata da je čuva sutra, a šta ću sa njom u četvrtak, pojma nemam. Meni bi trebala siterka, koja nema nikakve druge obaveze, nego kada joj ja u šest uveče javim da dođe sutra ujutru u 7 da mi čuva dete, da to uradi bez problema... da li to postoji?
|
|
|
|