|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić!
26.8.2010 9:45:24   
Anoniman
Nemam pojma, teta na šalteru reče "Tek od septembra ćemo da razmatramo, i pozvaćemo svakog posebno!" user posted image
Ali zahtevi za prebačaj su se predavali za vreme konkursa, to znaš?

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 276
27.8.2010 22:49:52   
majka mara
nas su zvali pre dva dana iz vrtica da nam jave da smo naknadno primljeni jupiii,odneli smo papire i upisali se,bilo kod lekara i od 10 og idemo na privikaavanje

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 277
28.8.2010 10:01:33   
bokicans
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!E to je baš lepo!

(odgovor članu majka mara)
Direktna veza do poruke: 278
31.8.2010 14:46:11   
bokicans
jaooooooooo pa sutra je 1 septembar!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 279
31.8.2010 14:59:37   
lanajelena
I mi sutra krecemo...vise nismo jaslice ista nam je vaspitacica ali samo tri drugara iz stare grupe ostali su u drugoj grupi ali nas je izabrala vaspitacica a nju Lana obozava user posted image  e sad opet novi drugari

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 280
31.8.2010 15:35:24   
Anoniman
Žeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeeeeeee, prebacila sam Luku, sutra kreće! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 281
31.8.2010 15:50:20   
bokicans
Ni mi više nismo jaslice,sada smo starija grupa,druge vaspitacice,druga ucionica(da se ne ne lazemo u jaslice skoro nije ni išla)......ja trudnauser posted image ,osecam da ce biti ludo i nezaboravno...........Tash user posted image user posted image user posted image user posted image posao obavljen ,sada lepo i polako u betaniju!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
31.8.2010 15:53:52   
lanajelena
Bokice da ti nisi na Limanu sa Lanom sutra krece neka Nadja pa mozda je tvoja

user posted image user posted image user posted image  Tasho ala su odradili svaka im cast

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 283
31.8.2010 15:56:56   
Lu
Sutra svi kreću, kladim se da će biti veselo u ovoj temiuser posted image
Ja još ne znam da li će moj Ro u veliku ili opet u srednju grupu, pošto u 11. mj. puni 4 god, vidjeće sastav grupa gdje mu je bolje.
Ja sam mu najavila da će možda u veliku a njemu svejedno, samo da se ideuser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 284
31.8.2010 16:31:32   
bokicans
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Bokice da ti nisi na Limanu sa Lanom sutra krece neka Nadja pa mozda je tvoja

user posted image user posted image user posted image  Tasho ala su odradili svaka im cas_t

Nismo mi smo na salajci,u onom malom ali slatkom!Ja se nadam da cemo prebroditi nekako ovaj pocetak,je vec imam tremu,kako ce ,sta ce ,da li ceuser posted image .................

< Poruku je uredio bokicans -- 31.8.2010 16:33:49 >

Direktna veza do poruke: 285
31.8.2010 19:19:09   
Anoniman
Ušla sam u Ciciban da mu kupim patofne... radnja PUUUUNA! Svi kupuju patofne. user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 286
31.8.2010 19:33:49   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Tash

Ušla sam u Ciciban da mu kupim patofne... radnja PUUUUNA! Svi kupuju patofne. user posted image

A brojeva nema!!Nikada nema,brojeva u gradu,kada krene skolica!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
31.8.2010 19:35:13   
Anoniman
Ej ima. Ali sutra već neće biti. user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 288
31.8.2010 22:02:22   
lanajelena
i ja sam bila po gradu,naravno da sam docekala poslednji dan... isto svuda sam morala da se grabim za zepice,htela sam nesto novo da nije ciciban i polino odem u turbolimac ono preslatke za 520 din 23 br Lana obula jedva nagurala nogu i vice super su mi a nemoze da mrdne u njima user posted image ...opet zavrsim u polinu i po hiljaditi put samo promene dezen a zepa ista i reko necu makar dete sutra ne islo u vrtic i predjem preko puta u neku radnjicu tamo ko da dzabe dele i  kupim joj bas slatke patofnice,malo su skuplje od polinovih ali imaju anatomski ulozak i pravljene su sa ojacanjem kao za cipele user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
1.9.2010 8:59:28   
bokicans
Jao odvela sam Nadju u vrtic-do 11 ostaje,sve je bilo ok,dok nije krenula u ucuonicu!Ma haos,srce me boli,,,samo sam cula mamice moja,mamice.........user posted image

Direktna veza do poruke: 290
1.9.2010 9:11:43   
Lu
Oooo bokice, proći će to izdrži...sjećam se itekako kako to boliuser posted image
Moj je jutros doslovno utrčao u vrtić od radosti user posted image , istina bio je među rijetkim tako veselim, kažu tete da su imale kolektivno plakanjeuser posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 291
1.9.2010 9:23:50   
bokicans
Ma moram izdrzati,user posted image ,jao još ovako trudna sa duplim hormonima!Jedva cekam da odem po nju!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 292
1.9.2010 9:33:54   
lanajelena
Bokice ne misli o tome,ja dok sam sedela kuci i grickala nokte Lana se tamo derala do iznemoglosti a kad sam pocela da radim i nisam stizala da se nerviram nije plakala(kao da nesto osete)
i mi smo krenuli danas bila je srecna sad videcemo kad odem po nju i prosle god kad sam je ostavila bila je srecna a kad sam dosla sam saznala da je plakala ceo dan...ja sam je ostavila na spavanju danas nadam se da nece biti jedina

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 293
1.9.2010 9:42:53   
Anoniman
Luka je jutros pitao "Zašto mora ovako rano da se ide u školu?" user posted image Spavalica moja.

Otišli smo u novi vrtić. On je bio nasmejan, oduševljen nekim drvenim kornjačama. U vrtiću za mene neverovatan prizor, za razliku od onog malog u koji je do sada išao... deca bukvalno vuku roditelje do učionice jer im se žuri, skaču vaspitačicama u naručje, mamama ni ne mašu a vaspitačice sve nasmejane, svakom detetu se obraduju kao da je njihovo! user posted image

Lukina osnovna briga je bila dal sam ponela patofne. user posted image
Preobuli smo se, on je gledao jednu devojčicu koja je jako plakala, i do kraja začepio uši, dok sam ja vaspitačici izdiktirala br tel da ima, pošto papiri za prebačaj još nisu stigli. Imaju dve grupice njegovog uzrasta, vaspitačica je rekla da ga ostavim kod nje, i da se nada da će biti prebačen kod nje, da ne moramo sutra da ga cimamo u drugu grupu... i ja bih volela da ostane tu, žena mi se zaista čini divna.
Pitala sam kad da dođem, dal u 14h, ona je rekla DA, AKO PROCENIM DA JE TUŽAN OKO 11H POSLE UŽINE, NAZVAĆU VAS. NEMOJTE DA GA FORSIRAMO, MOŽE PAR DANA OSTAJATI DO 11, AKO VAMA TO ODGOVARA.
Tako da... čekam. user posted image

Direktna veza do poruke: 294
1.9.2010 9:44:12   
Anoniman
Bokice, u koji vrtić ide tvoja devojčica?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 295
1.9.2010 9:44:35   
bokicans
 Ja cu da je uzimam za sada pre spavanja,dok vaspitacice ne kazu da je spremna da ostane,i naravno dok ja ne vidim...Sada kada budem otisla po nju nadam se da se smirila tj da ne place!

Nadja je u vrticu j na salajci! user posted image user posted image user posted image za Luku,pravi momak!

< Poruku je uredio bokicans -- 1.9.2010 9:47:28 >

Direktna veza do poruke: 296
1.9.2010 9:45:19   
Lu
Taš, zvučiš mi jako optimističnouser posted image
Drago mi je da je sve okuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
1.9.2010 9:49:18   
Anoniman
bokice, kad te bude videla garantovano će plakati! Ali ona ne sme da oseti da to utiče na tebe! Moraš da joj ponavljaš kako je tamo diiiivno, kako se deca igraju, kako je tamo mnogo zanimljivije nego kod kuće, i DA ĆE MAMA UVEK DOĆI PO NJU JER JE VOLI NAJVIŠE NA SVETU!

Što sam sada pametna sa savetima, a prošle godine... user posted image  user posted image

Lu, da, baš sam user posted image user posted image user posted image Tako je porastao za godinu dana, postao je pravi razumni dečak! user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 298
1.9.2010 9:54:54   
Lu

bokice, kad te bude videla garantovano će plakati! Ali ona ne sme da oseti da to utiče na tebe! Moraš da joj ponavljaš kako je tamo diiiivno, kako se deca igraju, kako je tamo mnogo zanimljivije nego kod kuće, i DA ĆE MAMA UVEK DOĆI PO NJU JER JE VOLI NAJVIŠE NA SVETU!

ovo sam ponovila milion puta, sve dok i on nije počeo ponavljati,
mama ti ćeš doći po mene kad se ja izigram sa djecom i ručam, jelde mamauser posted image

Što sam sada pametna sa savetima, a prošle godine... user posted image  user posted image

Takođeuser posted image

Lu, da, baš sam user posted image user posted image user posted image Tako je porastao za godinu dana, postao je pravi razumni dečak! user posted image

Veliki dječakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
1.9.2010 10:01:34   
lanajelena

moram da se nadovezem vodila ja Lanu prosle godine i jednu devojcicu dovodi tata a ona jel da da ces doci po mene on doci cu,sigurno ces doci,doci cu,tatice vec mi nedostajes,volim te i dodji po mene,joj kako mi nedostajes user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here