Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:34:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Već sam gledala tu temu ali tek kad napravim spisak ću detaljno pregledati i videti da li sam sa nečim preterala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:35:11
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR NM, šta je najbolje od toga? Možda je sprej najpraktičniji? Oktenisept sprej po meni, brže suši ranu. Videla sam da sada u porođajnoj sali u Betaniji imaju to, a ne povidon jod kao do sada. KLIK
< Poruku je uredio New Mom -- 27.5.2011 16:36:29 >
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:36:11
|
|
|
|
Ana RR
|
To sam i pretpostavila, NM Macaki, hvala na info
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:37:34
|
|
|
|
Klarita
|
Anci, sampon za suvo pranje kose...nemam vremena da citam sve, ali ja i njega preporucujem...nikad ne znas koliko ces imati vremena i snage da se sama "trtis" da peres kosu
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:37:48
|
|
|
|
Anoniman
|
nči, ja glasam za Oktanisept, po meni je on najbolji i baš se preporučuje za epiziotomije i slično. A vrećice sam imala i ja ali sam kupila nove za bebea da ne trpam njene portikle u stare vreće od naših smudljivih čarapa. Mada, ako hoćeš da ti beba dobro spava ...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:38:53
|
|
|
|
minavb
|
Anci, gde se poradjas?
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:41:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Klarita, ja ne podnosim prljavu kosu tako da sam to već dodala na spisak Bubi, pa nisam mislila da koristim istu kesu za bebu Mina, juče sam otvorila karton u DM
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:42:14
|
|
|
|
minavb
|
E ne znam tamo kako je.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:44:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam do sada čula sve pozitivno, videćemo kako će biti iz ličnog iskustva
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:48:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Anči, šta fali malo, ista kesa, da se bolje ošamuti Šalim se, hm, kantica za smeće, mala i simpatična, za gaze, štapiče za uši, slično ... Jao, kako lupam, ali te bitne stvari ste uglavnom nabrojale a ja sve ima osećaj da ima još nešto ... Čoveče ko da sam se porodila pre 15 godina Tablete za smirenje za tatu ...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:50:23
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Tablete za smirenje za tatu ... Tablete za bolove za tebe (paracetamol može odmah, brufen posle mesec dana zbog laktacije, ali neki dr prvi dan preporučuju čak i diklofenak čepiće) - u Betaniji se to donosi krišom, ako čekaš na njih, čekaš po 6 sati.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:50:27
|
|
|
|
minavb
|
I ja sam cula, nego u Visegradskoj mozes da kupis sve sto zaboravis, ne znam moze li u DM. Ja sam pcovala na sav glas sto nisam ponela slusalice za telefon, posto su cimerke gledale farmu.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:51:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Pre će meni trebati tablete nego njemu baš sad napisah u jednoj temi kako je razočaran što neće prisustvovati porođaju, kaže sve je lakše kad smo zajedno
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:52:40
|
|
|
|
Klarita
|
Cuj gledale farmu???!!! U Le nema ni tv ni nis' uzas blagi IZVORNA PORUKA: minavb I ja sam cula, nego u Visegradskoj mozes da kupis sve sto zaboravis, ne znam moze li u DM. Ja sam pcovala na sav glas sto nisam ponela slusalice za telefon, posto su cimerke gledale farmu.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:53:41
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Cuj gledale farmu???!!! U Le nema ni tv ni nis' uzas blagi U Betanijij je 24 sata (bukvalno!) Pink.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:53:53
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:54:42
|
|
|
|
Klarita
|
Zato Gaganin potpis napises na celo, pa odes u Betaniju da se poradjas
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:55:20
|
|
|
|
minavb
|
Nije smesno, ja sam htela da odlepim. Zamisli kad posle carskog tumaras po hodniku samo da ne gledas one debile po ceo dan.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 16:57:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja bih prsla, majke mi! 'ebala ih farma i pink. Poneću mp3, zapušim uši i ćao!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 17:09:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ovo sam do sada zabeležila, posle prelazim na spisak za kod kuće. Ako nešto fali, recite. Spisak za porodilište: Dokumentacija (ovo još moram proveriti): - zdravstvena knjižica - lična karta - krvna grupa i rh faktor - rezultati testa na žuticu - rezultati analize sekreta - poslednji UZ nalaz - rezultati poslednje analize krvi i urina - uput za porodilište Za mamu: - spavaćica - papuče (plastične) - bade mantil - toalet papir - pribor za ličnu higijenu (sapun, brijač, vlažne maramice, dezodorans, pasta i četkica za zube, sprej za kosu) - dva peškira - mrežasti ulošci (više pakovanja) - mrežaste gaćice - podmetači za krevet - oktanisept sprej - čaša - voda, plazma Za bebu (koliko čega?): - pampers - tetra pelene - švedska pelena - peškir - krema - vlažne maramice - benkica - jastuče za iznošenje - odelce - kapica
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.5.2011 18:40:08 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 17:12:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Znam da u bolnici imaju spavaćice i bade mantile koji se mogu promeniti kad god treba, tako da možda ponesem samo jednu spavaćicu.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 17:13:04
|
|
|
|
New Mom
|
Ja ti unapred napisah 2 strane ispred moje iskustvo.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 17:14:54
|
|
|
|
Ana RR
|
evo baš čitam.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 21:17:46
|
|
|
|
vukosava
|
opet ja: ponesite odecu malo vecu da vam ne bude ko meni beba usla jedva... nikad se ne zna
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 27.5.2011 21:31:59
|
|
|
|
JMPM
|
Anci,moj glas ide za Octanisept sprej-zakon!A za ne daj Boze,neka ti se nadje i kantarionovo ulje,mene je spasilo (imala sam problem sa ranom,organizam mi nije prihvatio konce,pa se nisu topili nego izlazili u cvorovima)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.