draganica -> RE: Kamperski vodič za porodilište (20.4.2010 17:35:05)
|
Žene, ne znam šta se dešava sa mnom..... Nisam trudnica uopšte! Termin mi je za 35 dana, a ja nemam apsolutno ništa. Sledeće nedelje krečimo, jer smo do sada ložili, a nismo krečili dve godine i moramo. Nisam ni gledala stvari za bebu, ni kupovala-ništa. Nemam ni stvari za mene, za bolnicu. Inače sam bolesni manijak za sve u životu, organizovana, temeljna... sve unapred, sve isplanirano... šta mi je? Inače, muž mi radi u prodavnici, koja delom prodaje i dečje i to jako kvalitetne stvari. Tu smo gledali krevetac i komodu i to ćemo i poručiti. Imaju i dečju garderobu, takođe kvalitetnu i njegova gazdarica nam kaže da nikakav problem nije da se sve iskupuje za jedan dan. Možda sam zbog toga tako smirena? Jedino sam opsednuta kolicima i korpom za iznošenje bebe, a u šta će biti obučena- ne znam [sm=zmeden.gif] Radim još do kraja nedelje, valjda će mi posle proraditi.... ne znam.... sve mislim da ću stići, a ako i ne stignem, stići će neko drugi. Nikada u životu nisam bila takva- jel to normalno?
|
|
|
|