dunja RR -> RE: Prvi put u bioskopu (11.11.2017 20:41:18)
|
Evo kako je kod nas, mi smo krenuli u pozorište sa 2 godine i 4 meseca, i evo godinu dana idemo gotovo svakog vikenda (uz onu pauzu leti kada nema predstava), i od početka prati, miran je, nismo do sada nijednom izašli. U početku jeste bio najmlađi posle su počeli da dolaze i vršnjaci. Sada vidim dosta dvogodišnjaka u publici i svi su dobri prate, tapšu, a mi smo već veliki u odnosu na te malce, i Sava i dalje baš voli pozorište. Desi se nekada da ne odemo, i on me tužno pita vikendom - Mama idemo u pozorište? Shvatam da voli, navikao je... Prvi put smo bili u pozorištu Duško Radović kada je imao godinu i po (jedan klijent je pravio predstavu pa smo bili pozvani), ali tada nije pratio, više smo ulazili i izlazili [sm=smiley36.gif] U Bioskopu smo prvi put bili prošle godine, isto je imao 2 godine i 4 meseca, gledali smo prvi deo Traktor Fergija, i bio je dobar, miran, odgledao ceo film. Prošle nedelje smo bili na Kids Festu (sada ima 3 god i 4 meseca) smo gledali Traktor Fergija 2. deo i posle 2-3 dana smo gledali animirani - Čudesna sudbina kamenog dečaka. Jedino su ta dva filma na festu bila za mlađu decu (4+) svi ostali filmovi su bili za starije. Ovaj drugi mu se više svideo, nije trepnuo. Bio je najmlađi u publici kada smo gledali Kamenog dečaka, a kod traktora Fergija su bila još 2 dečaka kao Sava, jedan je izašao na pola filma, a Sava je negde 20 minuta pre kraja već počeo da cupka i bila su dva dečaka oko 8 godina, oni nisu gledali film već igrali igrice. Ali Fergi predugo traje po meni, traje sat i po, mnoooogo za njih male. A realno je za uzrast 3-4-5-6 godina.
|
|
|
|