jovicaa
|
preko neta sam ih nasla ovo je bio nas smestaj KLIK to je mesto pored sartija, njihovo staro selo, s tim sto su marijini studii u paralija sikiji koja je na samoj obali, a selo je 2 km na gore, tako nesto otprilike. jedino sto je nama zasmetalo je to sto su gosti bili samo bugari i grci, bili su svi jako fini naravno, ali ne znaju dobro engleski, tako da je prosto malo cudno, bilo bi bolje da je bilo vise nasih. ali postoji i ovaj smestaj KLIK koji svi hvale po forumima, tamo dosta idu nasi. mi smo se odlucili za marijin studio zato sto je malo veci, a nas je bilo petoro, pa zato. ako bih isla opet verovatno bih isprobala ovaj drugi smestaj kod katie. jaaako su im povoljne cene, posebno van sezone, u oba smestaja. i ja sam jako zadovoljna samim smestajem kod marije, kao i njenim gostoprimstvom zaista, zena je divna! paralija sikija je samo kompleks studija i apartmana pored plaze. mi smo isli juna i bilo je svega par ljudi na plazi, jako je lepo. ali kazem malo je pusto, za one koji mozda ocekuju jos nesto vise i ne idu kolima. mi smo isli kolima i u sikiju, u samo selo, lepo je, cak smo dosli kada je bio neki njihov festival i bilo je bas super! sto se tice sartija on je jedno 10 minuta voznje kolima od sikije. i meni se bas dopao. plaza onako, ali gradic je bas lep i ima lepo set____aliste pored plaze i finih mesta za jesti, sesti na pice i sl... vurvuru su bukvalno samo kompleksi studija i apartmani, nema tu niceg vise. sarti mi je mnogo lepsi. a sikija najlepsa, ali kazem za one koji vole mirniju varijantu oko sebe. u paralija sikiji je onako malo divljije, sto se nama jako dopalo, nije je jos potpuno unistio turizam. okacicu vam sliku sa spiskom svih plaza na sitoniji. to je na sitoniji najveca uzivancija, da otkrivas nove plaze, sve lepsa do lepse.. pogledajte i na google earthu, tako smo mi, onda ti je sve malo jasnije i oko mesta i plaza... pored vurvurua je karidi plazi koja mi se bas dopala, samo sto je tamo bilo guzve ili se nama tako cinilo posto je nama bila guzva kada ima vise od 10 ljudi, razmazili smo se, posto smo isli dosta okolo naokolo.
< Poruku je uredio jovicaa -- 20.12.2013 20:44:41 >