vikiveki -> RE: Nalakirani nokti i porođaj (16.7.2015 8:21:46)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Bez da se iko ljuti, ali ja kad vidim mame kojima je bitnije da im se nadogradnja ne pokvari nego da ona i beba budu dobro - ja flipnem. Ali zaista. Šta će ti, kog vraga, te kandže od noktiju, nebitno da li se porađaš ili neguješ tek rođenu bebu? Kako sa tim metarskim noktima maziš svoje dete, kako ga povijaš? Kako stiskaš sopstvenu bradavicu pred podoj sa tim leglom bakterija pod nalakiranom plastikom na prstima? Eto, ako neko može i želi - nek mi objasni. Normalno dugački, uredni i prirodni nokti su mi ok, ali kad vidim one špicaste plastikajnere kako mlate oko bebe, muka me uhvati. Kad to reče...setih se mog zadnjeg porođaja i moje cimerke iz sobe,isti dan smo primljene i porodile se,samo što je ona pred sam porođaj morala da skida lak sa noktiju,a imala je baš kao što si opisala duge i nalakirane nokte raznih boja, a da ne pominjem pirsing koji je imala,kako je ona rekla,i koji su joj skinuli na prijemu.Nije mi samo jasno kako je mogla imati pirsing na pupku,pored velikog stomaka? ja joj to i nisam baš verovala
|
|
|
|