Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 9.9.2009 21:47:58
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mamanp "Kad dodjem danas s' posla leci cu da spavam" (al' to nikad ne ostvarim) "Da mi je jos samo jos deset minuta..." Isto
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 11:04:59
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: bonita ja pomislim,zar vec ima 10,moram ustati 10 SATI???!!!!Bonita spavalice
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 12:02:19
|
|
|
|
barbara
|
kakav li ce danas biti dan?pa provirim kroz prozor da vidim je li suncano!
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 12:05:02
|
|
|
|
oliveradj
|
Joj što bih još da spavam
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 12:05:20
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: bonita ja pomislim,zar vec ima 10,moram ustati 10 SATI???!!!!Bonita spavalice pa spavam ja draga ,sta cu raditi drugo.Cuvam se kada dodje beba...
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 12:07:00
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: bonita IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: bonita ja pomislim,zar vec ima 10,moram ustati 10 SATI???!!!!Bonita spavalice pa spavam ja draga ,sta cu raditi drugo.Cuvam se kada dodje beba... Spavaj dok mozes moj ti savet kad beba doje nema spavanja ja vec osam meseci nisam spavala ko covek ono opusteno..... sad mo zao sto nekad nisam spavala vise
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 12:11:10
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: oliveradj Joj što bih još da spavam isto
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 17:36:34
|
|
|
|
Jelena81
|
kafa, opet kuvam sama
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 17:38:45
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: Jelena81 kafa, opet kuvam sama Prepisujem! Sto volim kad je mm kući, onda on kuva kaficu!
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 20:10:56
|
|
|
|
MERYEN
|
Spavaj Jovane jos ne mogu da ustanem,hmmm ne mogu spava mi se....
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 22:22:45
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN Spavaj Jovane jos ne mogu da ustanem,hmmm ne mogu spava mi se....
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 22:24:57
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN Spavaj Jovane jos ne mogu da ustanem,hmmm ne mogu spava mi se.... To i ja pomislim svako jutro Samo jos pet minuta Sinisha
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 22:28:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad cu prespavati cijelu noc.....
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 22:47:42
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Kad cu prespavati cijelu noc..... Uskoro draga A onda ce ti biti kao Meryen i meni
< Poruku je uredio simke -- 10.9.2009 22:48:49 >
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 22:51:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvo sto pomislim...ako je Nebojsa budan - zasto si budan tako rano?! Ako spava - zasto se on jos nije probudio?! Pravi sam mrgud kad se probudim
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 10.9.2009 23:04:41
|
|
|
|
indy_25
|
svako jutro ustajem u 7.30 da spremim djete u skolu a vikendom oko 9. i kada ustajem svako juto napravim tuznu facu i pomislim boze da mi je makar jos pola sata da odspavam. Na to pomislim svako jutro vec dvije godine.
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.9.2009 12:00:28
|
|
|
|
Anoniman
|
da mi je samo još 5 minuta i to je bilo i dok sam išla u školu ...dođe mama da me budi i moja rečenica "samo još 5 minuta" e tako je i danas
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.9.2009 12:14:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvo pomislim: gde su mi deca?! Beba se budi nocu da sisa pa nikad ne znam jesam li ga vratila u krevetac kad je zaspao ili je pored mene u krevetu, a stariji povremeno ulece u nas krevet nocu, pa cim otvorim oci gledam gde je
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.9.2009 12:15:27
|
|
|
|
Urbana
|
IZVORNA PORUKA: mamanp "Kad dodjem danas s' posla leci cu da spavam" (al' to nikad ne ostvarim) Kako ti se da da vise mislis na to IZVORNA PORUKA: Tasha RR Upiškiću se! Jedino ovo i ja pomislim, a sve ostalo obavljam rutinski i po navici i uopste ni o cem ne razmisljam dok ne sednem u kola
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.9.2009 23:32:52
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Kad cu prespavati cijelu noc..... Ja je jos nisam prespavala celu,a da se on nije probudio,pa makar taj njegov plac trajao par sekundi,on me probudi,a ima 10 meseci,a ovih dana imamo svaku noc zurku u stanu koja traje od sat do dva
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.10.2009 18:25:50
|
|
|
|
luna7
|
Ja prvo pomislim : " Auuu fuck!!!! Ne opet!!! Pa kad ću se pošteno odmoriti??!!" onda se nasmijem i pomislim :"Hmm super ! Prvo idem jesti!!! Njama-njama!!!" Hehehe
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 14.10.2009 19:28:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hmmmm..koliko mogu jos da spavam ...sta cu danas raditi....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.10.2009 18:26:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 19:18:46
|
|
|
|
Anoniman
|
bože, koliko volim ovog čoveka što spava pored mene... ( budim se pre mm-a)
|
|
|
|
RE: Sta prvo pomislite kad se ujutru probudite? 20.10.2009 20:52:25
|
|
|
|
cicko
|
U poslednjih nekoliko dana se pitam sta mi je trebalo da se upustam u zivot sa ovim mm!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?