Anoniman -> RE: Kako li je muškarcu prvi put? (9.9.2011 23:19:00)
|
Pa evo, ako dame zanima kako nam je bilo, ovo je moje iskutvo: Tek sam bio napunio 15 i naravno da sam po ceo dan razmišljao o onoj vašoj stvari . Ukaže se meni prilika sa vršnjakinjom koja je već bila "prohodna" ( saznao iz prve ruke od drugara )...... Da skratim, posle ubeđivanja ( ona se kao nećka, a vidim da 'oće ) od 2 sata, skide ona gaćice... Poza je bila da ja sedim na trosedu, a ona je gore ( btw odlična poza ). Sećam se da sam u prvom pokušaju prodora udario u pubičnu kost, pa onda još jednom ( tad sam imao nedokazanu teoriju da je "meta" bliže pupku, a ne skroz tamo nazad ), i onda sam iznenada, veeeeeoma prijatno iznenađen, osetio da se dešava nešto jaaaaaako fino tamo dole; ona je taj događaj glasno propratila, i onda ništa: ponovo sam bio na suvom. Tada sam odlučio da je bolje da je lepo stavim na trpezarijski sto, da bih imao pregled situacije.... Trajalo je solidno dugo, osećaj je bio super, jedino mi je bilo čudno kako se od svega vidi jedino to da uranjam u šumicu ( brazilka tad još nije izmišljena ).... posle sam se osećao isprazno, ne što mi se sex nije svideo , već što ja nisam bio na visini zadatka ( te nisam ušao iz prve, te prva dva minuta nisam baš bio kamenko....). Ona me je pohvalila, obukla se i završila na forumu RR
|
|
|
|