Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 19.1.2011 18:17:10
|
|
|
|
Brana
|
sigurno bolje nago nama i bezbolnije!
< Poruku je uredio Brana -- 19.1.2011 18:18:03 >
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 19.1.2011 23:50:19
|
|
|
|
smeško
|
Kod nas to funkcioniše malo drugačije, jer se revnosno i samostalno pripremamo za to. Ipak zbog neznabja i straha budemo kao ! Tako nekako
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 0:14:33
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Muškarac: Žene pa vi stvarno niste ! Predpostavljao sam da niste naivne, ali toliko........ Ostao sam bez teksta!!!!!! Prosto mi je jasno da priča iz filma Četiri venčanja i sahrana, kada Endi MC Dauel nabraja sa kime je sve spavala, uopšte nije izmišljena!!!
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 0:44:31
|
|
|
|
indy_25
|
Mm kaze da je bi sa nekom starkom prvi put. A bas je cudno skoro svi djecaci gube nevinost sa nekim starijim zenama od sebe.
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 0:49:26
|
|
|
|
Brana
|
Indy traze iskusne da ih nauce znanju!
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 0:49:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Kako mi je smijesna ova tema, ne mogu ovog mog da zamislim sa nekom starkicom, leeeeleeee
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 0:52:46
|
|
|
|
Brana
|
Moj muz nije bio prvi put sa matorkom bar tako kaze bolje i mladja nego neka koja moze "mama" da mu bude!
< Poruku je uredio Brana -- 20.1.2011 0:54:27 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 12:41:38
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:44:03
|
|
|
|
lanajelena
|
Babo....i
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 12:46:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:54:27
|
|
|
|
minavb
|
Kako li je muškarcu prvi put? kratko
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:54:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad si iz Bosne ...zezas me jel? ... mi nismo andjeli
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 12:57:06
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:58:31
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kako li je muškarcu prvi put? kratko
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:58:37
|
|
|
|
lanajelena
|
...inace off topic...jedva cekam da dodjem kod drugarice u BL da popijem sa tobom i Pepino kafu...bas mi merak
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 12:59:45
|
|
|
|
Volta
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Neverovatno im je prvi put, pamte ceo život, i obično traje dok izbrojiš do 20, brzo, ili 10 u sebi polako Hi hi hi hi hi hi hi hi
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 12:59:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 13:01:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: lanajelena ...inace off topic...jedva cekam da dodjem kod drugarice u BL da popijem sa tobom i Pepino kafu...bas mi merak Nemoj zezati kada dolazis? Kad se bude udavala ...javicu Vam...nemoj da of topikujemo ima da nas kazne
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 13:27:47
|
|
|
|
bojana86
|
Moj uopste ne zeli da prica o bivsima i prvom putu ....uzas !!! al vjerovatno im je lakse nego nama,razmisljaju samo o jednoj stavri a mi o milion poslijedica... Pozdrav iz BL
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 13:31:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 13:44:36
|
|
|
|
tijana86
|
ja bolje da ne komentarisem ovu temu !
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 14:06:01
|
|
|
|
bojana86
|
hvala gagi .................
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 14:12:30
|
|
|
|
anci 81
|
Kako god,bolje im je nego nama sigurno.Nikad mi ovo nije palo na pamet,moracu malo da prodiskutujem sa mm na ovu temu.Zanimljivo!
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 14:39:32
|
|
|
|
bojana86
|
pa ako ti muz bude raspolozen da odgovori javi nam................
|
|
|
|
RE: Kako li je muškarcu prvi put? 20.1.2011 14:48:30
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Žene, ludeeee ste! Je jednom probala da ispipam kod mm-a, ali nema šanse
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?