|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
13.11.2013 16:27:26   
dunja RR
NM superiška user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 101
13.11.2013 16:46:40   
ivaMark
Cestitam novim user posted image jooooj, kako je to lepo user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 102
13.11.2013 20:16:58   
boba24
Da da,nas dvojeuser posted image treceg clana nije video. Kako si ti? Videla sam da si isla na uz,ukoliko se ne varam,drago mi je da je sve ok. Ja nemam nikakve simptome,osim ziganja,smanjio mi je utrogestan,sad jedan uvece vag.

Deca su sidro koje majka drži vezane za život.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 103
13.11.2013 20:19:08   
boba24
Degu cestitam, i user posted image user posted image za user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 104
13.11.2013 20:26:59   
Anoniman
Boba draga,nesto se ne sjecam da sam rekla da je troje.Kako god uzivaj i odmarajuser posted image

(odgovor članu boba24)
  Direktna veza do poruke: 105
13.11.2013 20:28:51   
cvećka
Velike cestitke Degu, Bobo i ostale trudnicice, a specijalno ogromne za Dunju user posted image oprosticete [:

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 106
13.11.2013 20:29:43   
dunja RR
Cvećkoni moj user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 107
14.11.2013 11:04:02   
lavica28
Nije me bilo malo duze i vidim da ima novih user posted image cestitam svima i dobrodosle!! user posted image
Mi smo juce bili da se gledamo privatno, bas smo aktivni i veliki, sve je odlicno! Rezultati tripl testa su takodje odlicni, i po njihovom usli smo u 15+4 vec user posted image jupiiiii
Konstantno mi je muka po ceo dan, ali ja kazem AkO je tako jel se bebac javlja da je tu !!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 108
14.11.2013 11:48:50   
Jole84

IZVORNA PORUKA: New Mom

Dosla sam sa EUZ u DZ. Sve je OK. I dr tipuje da je devojcica.

Juhuuu devojčurak user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 109
14.11.2013 12:15:31   
buba m
NM Divno devojčicaaaa!user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 110
14.11.2013 22:13:39   
New Mom
Prvaci, spavate?
Kako ste devojke? Kako se osecate?

Ja sam danas dobila neodoljiv napad da jedem rusku salatu (zbog koje sam isla u drugi deo grada da kupim) i tursiju. Naravno da sam posle pozdravila wc solju. Znala sam unapred. Al crci il puci.
Mada ove napade da hocu nesto posebno nisam imala sa cerkom, a sa sinom sam vijala slatko. A sad bih otprilike kisele krastavce.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 111
14.11.2013 22:20:28   
Torbica
NM, bravo za bebicu! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 112
14.11.2013 22:24:33   
vikiveki
NM bravo za devojčicuuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 113
14.11.2013 22:32:41   
jovicaa
nm devojcicauser posted image
da li si i dalje na mirovanju, kao se osecas i postizes sve?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 114
14.11.2013 22:38:46   
New Mom
Jovice, vidim pp da imam, al sa telefona ne mogu da odgovorim a komp skoro ne palim. Sutra ti detaljno pisem, obecavam.
Nisam na mirovanju, bolovi i krvarenje su stali hvala Bogu. Mucnine me jos gnjave al sam se srodila sa tim. Kaze mm da sam jako smorena postala al to mi majke mi vec dojadilo. Stalno i stalno ti muka ili pride i gorisica i povracanje.
A i klinci su u nekoj ludoj (citaj: nemogucoj) fazi, pa mi verovatno i to podgreva. Znas kako je, u prvoj mozes sebi da se posvetis, u svakoj sledecoj svi su ispred tebe.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 115
14.11.2013 22:56:49   
jovicaa
znam, uzivaj koliko god je moguceuser posted image
drago mi je da se sve sredilo i nadam se da ce sad sve biti ok i da vise neces odrzavati ni jedan dan!
pa kako da budes raspolozena kada imas mucnine, gorusicu.... cim to prodje bice lakse i lepse.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 116
15.11.2013 10:23:15   
degu
Dobro jutro prvačići user posted image
Da li se sećate kad su vama krenule prave mučnine i kad je počeo da vam raste stomak? Meni bude muka ujutru, onako kao da mi je stao želudac i pojedina hrana mi izaziva gađenje, kao i mirisi, ali ne povraćam. Od svih simptoma najizraženiji mi je bolne grudi još od ovulacije, stomak nikad ravniji i to je sve i onda se naravno tripujem jer se ne osećam trudno user posted image samo ne znam kako očekujem da se osećam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 117
15.11.2013 10:31:37   
boba24
Dobro jutro Degu! Ja takodje osim bolnih grudi,i ziganja u stomaku nikakve druge simptome nisam imala niti imam,a osma sam nedelja,iskreno se nadam da mucnine nece ni biti,posto nikad nisam povracala user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 118
15.11.2013 10:34:12   
degu
Da, da i žiganja u stomaku, mada i to sve manje, čak nemam i nešto učestalo mokrenje. Verovatno smo srećnice bez simptoma i ja bezrazložno brinem, nekad razmišljam volela bih da imam UZ kući user posted image
E i ja sutra po mojoj računici ulazim u 8. nedelju, po UZ sam još u utorak ušla u 8. nedelju. Stavite tikere da mogu da vas pratim user posted image

< Poruku je uredio degu -- 15.11.2013 10:35:51 >

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 119
15.11.2013 10:40:01   
boba24
Eee pa i mi sutra ulazimo u osmu,xaxaxaxaxa eto isti smo user posted image a kad ti je termin,nama je 28 juna. I ja se zabrinem,i zapitam jel sve ok posto simptoma ima malo,ali po uz hvala bogu sve je u redu. Imamo srece da uzivamo bez muke user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 120
15.11.2013 10:42:23   
boba24
Ne znam kako se stavlja tiker user posted image ,jel ima negde uputstvo?

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 121
15.11.2013 10:45:15   
degu
Joj ja sam sve na odeljenju zbunila pa mi nigde nisu ni upisali termin user posted image
Ja računam 3-4. jula, a sad moja računica user posted image idem danas opet na UZ privatno, jer pored bebe imam još neki gestacijski mešak ili hematom pa da čujem još jedno mišljenje. Znači ti, Dunja i ja smo baš tu blizu user posted image

Kako se ubaci tiker

< Poruku je uredio degu -- 15.11.2013 10:46:47 >

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 122
15.11.2013 11:33:50   
boba24
Uspela sam user posted image user posted image za mene user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 123
15.11.2013 12:42:39   
Lepterija
Simptomi? To je bas cudo, cas kukam kad ih imam, cas kukam kad ih nemam.
Najjaci su bili dok sam cekala betu - pojacani mirisi koji se pretvore u mucninu, bolovi taj dan kad sam trebala dobiti, ogromni i prodjose za dan. Bila sam sigurna da sam trudna i zato uradih test 10. dpt. Negde do 8-9. nedelje nisam imala gotovo nikakve simptome, mucnine nikako, ni bolove, samo zatvor i podrigivanje, stomak ujutru manji, a u toku dana samo raste, tj. creva rastu. Grudi mi nisu naduvene, samo bradavice strce li strce i nerviraju me. Stomak je poceo da se vidi oko 6. nedelje ( ja nosim blizance). E onda u 8.9. ne znam tacno, dobijem alergiju i ne znam od cega, trajala 2 dana pa prosla. Oko datuma kad bih trebala inace dobiti bolio me stomak, blago bockanje u materici i jajnicima ( da znate vi u 8. nedelji da se ne cimate). Onda mi jedan dan izasla roza kapsula od utrogestana, umrla sam od straha da je kvrarenje, ali ne bi vise toga. Ove nedelje su mi se izgleda poceli istezati ligamenti, jajnici bole, kao potkoceni, dva dana mi leva prepona bila skroz nekako ukocena, nikako nisam mogla naci polozaj da ne boli. I sad trenutno imam samo to kocenje jajnika, nadutost jos traje, bradavice strce, mucnina nikako, pa se onda zabrinem da li je sve u redu. Inace, ja sam odlucila da ne radim dabl (imam 31 g), ici cu u Leskovac na ultrazvuk, da me oni malo detaljnije pogledaju u 12. nedelji, to je za 15-ak dana.
Toliko o simptomima.

(odgovor članu boba24)
Direktna veza do poruke: 124
15.11.2013 13:30:24   
New Mom
degu, veruj mi - meni tri trudnoće tri različite trudnoće. U ovoj imam mučnine od par dana pred no šta sam i radila test. U prve dve sa ulakom u 7.nedelju, čini mi se.
Nekoga više žiga, nekoga manje, opusti se, ne mora to ništa da znači. Ja u prvoj nijednu takvu neprijatnost nisam imala celu trudnoću (sem povraćanja).

Ja se evo spremam kod svog dr (moj dr je u penziji od proletos i sad radi samo privatno. On mi je vodio i prve 2 trudnoće, pa idem i sad kod njega. A idem i kod dr u DZ zbog papira, pa mi se eto smenjuju UZ-ovi).
Baš me interesuje šta kaže da će biti VTP. NJegovo i merenje dr iz DZ je sad već u nedelju dana razlike, da l sam 12+5 ili 13+5 danas. Posle odoh da vadim krv za dabl.
Pišem vam kasnije! Budite dobro!user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uloga placente (video)
video
Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here