jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (27.11.2013 13:54:41)
|
Bar dan žene Strašno ovo za lekove...ja sam u početku koristila utrogestan do 12 nedelje, pa mi je dr uveo ponovo u 18 nedelji i dobila sam jezive bolove mioma, koji su počinjali neposredno nakon stavljanja,a posle 3 tablete nisu ni prestajali.. pa zamalo završih na tokolizi...al što kaže moja privatna dr..ni za utrogestan se ne zna još sve, a šuška se da će da ga povuku (to je bilo avgusta prošle godine) i rekla mi da obustavim utro, jer ne svrhu kad posteljica luči progesteron i da je vrlo moguće da je od "predoziranosti" miom jače prokrvljen i nabujao pa zato toliko i boli (btw nisam mogla 3 koraka iz kreveta do wc) eto ja sam prva koju ona zna da joj se to desilo od utrića...a pošto se znalo za moj miom i pre trudnoće praćen je redovno i za te dve nedelje je sa 4,5 cm narastao na 10! Tek posle porodjaja se smanjio na 5 sa 6 i sad je toliko.....a saznaćemo za par godina čega je sve bilo...Strašno..mi smo vazda bili teritorija za experimentisanje po raznim pitanjima...al da ne off-ujem više, izvinite, baš sam se iznervirala sad kad se set_im svega.... Mi opet odvalile sa spavanjem, pa bile kod kume u komšiluku na kafi...T opet plazila jezik na pahulje[sm=smiley29.gif] evo je sad spava, a ja malo da vidim šta se radi...
|
|
|
|