Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (26.11.2013 15:45:50)
|
Evo guzonja spava. mm sam oterala napolje da sece bagrem[sm=smiley36.gif], sveki sam oterala da pegla a ja na miru ispijam kaficu hihhihih...(zena stvarno nema obzira jako je glasna, lupa vratima, sudovima, ma strasno, ne moze da ucuti ni na minut ma prica sa televizorom kad gleda seriju). Ona i ja se inace super slazemo ali stvarno ima zena svojih bubica (ima svako naravno ali ona pogotovo[sm=smiley36.gif]). Plus od kad je stigla ona i njen sin se stalno svadjaju a ja Dunju stalno sklanjam i zanimam da ih ne slusa. Jako me to iritira koji k je uopste dovodio ako ce se stalno svadjati sa njom, a kad nije tu onda ona "moja mama, moja mama, moja mama.... ona to pravi ovako, ona to onako moja mama..." pih...Da covek izludi. No srecom imam sjajan mozak koji uopste ne registruje svadje i nadrndane ljude. Ja ih uopste ne slusam[sm=smiley36.gif], pa kad me i pitaju nesto ja ko pogubljena "sta, ne znam nisam u toku"[sm=jezicek.gif] Sredila sam spajiz (konacno). Imam jos da izbacim neke svoje stvari koje mi vise ne trebaju, a cuvam ko hrcak. Kaze mm da spalimo moje sveske sa faxa (ja ih uredno u kuci drzim iako mi ne trebaju vec vise od 6 godina hihihih.. a neke i duze) ja odlepila. Rekoh mozda ce nasoj Dunji nesto trebati od toga to se nikad ne zna. A on tvrdi da ce ona imati lap top koji ce nositi u skolu i na fax i da knjige i sveske nece videti. Aha sve se mislim da ce tako biti. Brat i ja koristili tatine knjige gomilu puta, lektire sve smo imali jos od tate samo dokupili one koje su ubacene kad smo mi isli u skolu i td. Ja knjige ne bacim. Ma ja ne bacam ni uputstvo za upotrebu moje ves masine (iako je imam pitaj boga kolko i znam da je koristim naravno al sta ako....). sta cu ja ko hrcak sve skupljam ali evo dosao dan da mm odlepi i da kaze ide sve napolje. Srecom imamo jos jednu kucu u dvoristu (stara kuca od naboja) u kojoj se ne zivi pa cu tamo da lagerujem[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|