Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (24.11.2013 20:35:41)
|
Hej drugarice! Anck, Poc, tu je do cetvrtka! Mada, od sutra svi u vrtic, pa sam fraj. Samo da budu svi zdravi. Viviveki, sveki mi je super, dodje jednom u dva meseca otprilike (mada je bila sad pre mesec dana) i napravi mi generalku pa ja posle odrzavam. Sve ono - ribanje stepenista, prozora, kojih imam surnajst na tri nivoa, sve ona to pozlati, ziva bila. Nije bas mlada ali drzi se, 1947 godiste. Jovice, ja ti ispisah onomad u temi spavanja ali mislim da je to kod nas dobro proslo sto su klinci od prvih dana u semi, cim smo izbacili nocne podoje. Najlakse je kad od starta postavis rutinu nego posle ispravljati krivu drinu. Kad su pokusali da vrdaju, bilo je, ok, u krevetu ste, cutite i brojte ovce! A ja mislim da zasebno treba da spavaju, dolazice ti nocu opet kad ste blizu. Meni nijedno dete jos nikad nije doslo u krevet. Ovo dvoje su u sobi preko puta, nismo mi daleko, ali prosto nikad nismo to dozvolili, jedino kad ustanemo pa se onda kolektivno mazimo i igramo. Vi ste Aleksu popustali i sad on zna da moze. Ne znam stvarno kako da ti pomognem. Kad kazes - on ustane i dodje kod nas.... Tu je kraj disciplini, nisam pametna. Adulence, ja sam sa 59kg skinula na 54 za neka dva meseca. Prezadovoljna. ma to je super fora jer se trose naslage a nema jojo efekta. jer kad se mrsavi nezdravo gubi se voda iz organizma i proteini i to se brzo vrati. A hrono je koncipiran da trosi bas one masti natalozene... Misho, sredices ti to, ja mislim da bi tebe hrono bas sredila. Nema gladovanja, naprotiv, moras jesti na 3-4 sata. Valjda ne ispustih nesto, ljubim vas
|
|
|
|