pocahontas -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (20.11.2013 21:12:13)
|
za Djoleta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] on je prava dobrica! inace, ja sam zakljucila, sto se tice imuniteta, to samo zavisi od deteta, sto bi rekli, kako je zamesano...moja je do sada dva puta imala temperaturu, prvi put u junu, nemam pojma sta se desilo jer nije bila ni sa kim bolesnim niti je boravila mnogo u zatvorenim preostorijama, ali se eto desilo i pre mesec dana, to znam da je pokupila na rodjusu u igraonici...inace je dojena beba, tako da nema veze ni sa tim ocigledno, a to mi je i pedijatar jednom prilikom rekao... ja kao mala i sve do pre tri godine ne pamtim da sam bila bolesna, imala sam bronhitis sa sest godina i to je otprilike to, dok smo isli u skolu, kad su sezone gripa i virusa i svi odsutni, ja uvek u skoli, to me izludjivalo...prvi put sam pre tri gpdine imala temp. 39, posto mi se nikada ranije nije desilo, nisam znala sta me snaslo, mi na svadbi a meni looose a ne znam sta je, dosal kuci kad ono 39. a od kako sam se porodila, majko mila, nista me nije zaobislo, bas mi je opao imunitet, sve me zakaci, evo samo u poslednjih mesec dana sam vec drugi put bolesna, prvi put mala temp. i curi nos, a sad kasljem kao magarica ali nema temperature a ni nos ne curi... Jole bice to ok, vrlo verovatno da je sve to od zuba, drzim fige da sto pre ozdravite i vi i ostale bebice[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|