little_one -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (14.11.2013 11:03:28)
|
Jutro mame! Vidim da ste sve lijepo sanjale....ja sanjala svoju sveki [sm=smiley26.gif] Andrea spava, ja pekla neke ustipke i jela ih sa slaaaaanim sirom i uzivala....ne bih trebala da jedem toliko tjestenine al me ubila zelja jutros za ustipcima kad je mama donijela krisku ovog sira. Prosto ne mozes da im odolis u ovakvoj situaciji... Nego, mene od ranog jutra sahvatale mucnine...da li mozete da vjerujete...u ovoj nedjelji....trebalo bi da su odavno iza mene, svega mi je nekoliko puta bilo muka u pocetku i to je to....a od jutros mi se zeludac nicim izazvan dize svako malo...uh, bas nije zanimljivo... A sto se tice odnosa sa djecom, uopsteno, bilo je par momenata kad je oplakala za uspavljivanje....moja taktika je bila u tome da kad je stavim u sobu da spava, ona oplace, ja se vratim, podignem je, par sekundi svega, poljubim je, spustim nazad i opet izadjem...i tako nekih 3-4 puta sigurno i na kraju odustane...al je plakala u tim pauzama...i ne mislim da sam losa mama zbog toga....nocu nije nikad plakala, budila se za podoje do 3ceg mjeseca a onda ih je jednostavno prespavljivala i tako se zavrsilo nase nocno "bdenje". Sigurno je imalo udjela tu sto nije imala problema sa stomacicem i slicno, mi smo bili doslijedni u rutinama...a i ona je jednostavno takvo dijete... A eto, u zadnje vrijeme ima straaaaaaasne napade placa....i to zbog razloga koji je njoj strasan....npr ne moze da se popne na krevet a silno to zeli...i tad oplace jer ne moze...i tako za svakave gluposti...ne smatram da joj na svaki plac treba ispuniti zelju vec joj prosto skrenuti paznju....trazi ona i noz da se igra pa je necu utjesiti tako sto cu joj izaci u susret....oplakace najstrasnije i dobiti zdjelicu da se igra [sm=smiley36.gif] Jole samo se nemoj nervirati, vidim ja da je tebe stiglo dosta momenata iz prethodnih razgovora mama, ti si svojoj T savrsena mama kao i ja svojoj A i niko ne moze da ti kaze drugacije....jer jednostavno su rijetke te mame (a da ih pritom mozes i nazvati iskreno mamama) koje misle lose svom djetetu/djeci. Poc, a moraju jos na ruke, tu nema price....al dobro je sto ne moramo mirovati pored njih tako malenih....to mi je tek kasnije palo na pamet...sta da je rizicna trudnoca a ona tu....uh svisnula bih....na proljece nas ceka zuraaaaaaaja..... LIjep dan vam zelim mame...ja postala ko LJisha....pisem romane....Ljisho [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|