little_one -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (13.11.2013 9:24:24)
|
Jutro mame! Kisa je konacno prestala i jutros smo vec trckali po dvoristu i jurili mace i gledali zeke...bas se vidi da joj je nedostajalo ranojutarnje spartanje po dvoristu. DOruckovale, ona zaspala a ja sad malo blejim po netu i cekam da masina zavrsi pa da ubacim sledecu turu vesa...ove godine smo kupili susilicu za ves i mogu vam reci da je spas...nema vise susenja po radijatorima! [sm=bravo.gif] A veceras me ceka i peglanje mm kosulja, to me izludjuje...jel iko zna kako treba ispeglati kosulje, ja se svaki put iznerviram, nikad da se ispraksam da budem zadovoljna kako su ispeglane...ufff... Ljisho to mu je garant neka faza, mozda je stvarno primjetio da se vise paznje posvecuje DUnji pa mu to pomalo smeta...ko ce znati...sve nas to ceka sa nasim bebicama... Ja sam zadnjih dana u razmisljanjima kako cemo da se organizujemo kad stigne druga beba, bice cupavo ali nekako cemo vec...najgore mi je sto pomislim da Andrei necu moci posvetiti dovoljno paznje...mada potrudicu se sto vise budem mogla za oboje...tjesim se da ce biti lakse i kad malac malo odskoci pa ako bude kao sestra bice kao pjesma. Ovih dana razmisljam da bi mogla poslati prijavnicu za vrtic, cisto da budem sigurna da ce upasti u grupu kad bude imala tri godine...valjda ce godinu i po dana biti dovoljno za prijavu, jer vezu za vrtic nemamo a kod nas je velika guzva...ako ne onda cemo morati u privatni sto mi nikako nije opcija ali ajde... Lijep dan vam zelim mame!
|
|
|
|