jole82 -> RE: Doniranje jajnih celija (4.12.2013 17:37:18)
|
IZVORNA PORUKA: brakus65 Viking, Olga, možda ona stvarno ne želi, ja želim. Za mnoge stvari koje sam uradio u životu morao sam da izforsiram samog sebe, nisam radio samo onoliko koliko sam morao. Razgovarao sam na tu temu sa ženom,još kada nismo imali dete.Tada bi pristala, ali eto uspeli smo. Možda bih drugačije pisao da nam je potreban davalac spermatozoida. Mislim da je veći problem usvojiti dete nego ići na opciju DJC.Dete sa DJC majka mora roditi udahnuti mu život, imati ga od prvog dana rođenja,pa zar ima nešto lepše nego stvoriti nov život. Da li je žena sebična ako kaže da ne želi da ide na DJC, ako joj je sve u životu obezbeđeno a njen muž od nje to traži jer je to nažalost jedina opcija Da sam se dogovorio sa ženom onda ne bih bio na forumu i tražio vaše mišljenje Interesuje me kako većina žena razmišlja na tu temu, da li sam ja sebičan Mislim da si sam sebi odgovorio[sm=zmeden.gif] I šta ti znači mišljenje većine žena, kad tvoja žena tu treba da odluči i ima pravo da odluči?! A šta bi se desilo u slučaju da se ovde sve žene slože sa tobom?
|
|
|
|