Iwana87 -> RE: Postporodjajna depresija (26.8.2010 21:55:15)
|
e dragana ne treba nama objasnjene,vec izlaz iz depresije.Znala sam ja da ce mi se to desiti posle porodjaja,odlicno poznajem sebe,samo nisam znala da ce me savladati u toj meri.A okolina,uf.Mm kog sam tek ja naucila da je razgovor prva i jedina stvar koja sve resava,cuo da se 40-dana nista ne sme,pa me dotakao nije celih pet dana ako ne racunamo poljubac u porodilistu.Ja srecna,presrecna,zeljna ljubavi dodira paznje,on jos uvek pijan i nesvestan cele situacije,posle pet dana kad me je u krevetu dotakao,pocela sam da jecam.Nikad se nisam tako osecala i nadam se da necu.Dolazila sam u situaciju da grlim Mihajla i pricam mu samo tebe majka ima i samo tebe mama voli od tolike zelje i nedostatka ljubavi.Da ne spominjem sto se pogledam u ogledalo i placem.Posle dva meseca smo izasli u grad da setamo,jul,leto,devojke u haljinama sredjene nasminkane,lepe,a ja?Ispovracana,mirisem na mleko,100 kg uf.Mrzim sebe u tim trenucima.Sve to prodje,na zalost treba vremena ali prodje,pa shvatis za sto je sve tako i da imas nesto divnije i lepse od letnje haljine.ili ravnog stomaka.
|
|
|
|