|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo
17.2.2014 11:48:25   
Enalen
Zenske, a kako ste došle do toga da imate problem sa insulinom? Ja to nisam ni radila, niti mi je iko rekao. Uradila sam one analize sa liste iz Speba i to je to. Jeste li imale neki drugi pokazatelj tog problema?

(odgovor članu Brbljivica)
Direktna veza do poruke: 551
17.2.2014 11:52:04   
Brbljivica
macko ,ja nisma ovaj put slusala doktore (spebo ) jer su meni rekli da nema potrebe za ogtt ...ali ja sam ipak uradila na svoju ruku ...i eto ...idem kod endokrinnologa ...nemam novce za bacanje i strah me je neuspeha ..ide i do hematologa i imunologa ,....
nije lose odraditi ,ali ako verujes svom ginekologu -onda pitaj njega .ja ovde nemam ni jednog vreddnog lekara koem bih verovala ,tako da sve sama odlucujem ili eventualno kontaktiram spebo .

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 552
17.2.2014 12:28:38   
alex88
meni su to trazili iz Jevremove kada sam bila na konsultacijama,kada su mi otvorili istoriju pitali su me da li je neko u porodici dijabeticar,inace mi je baka dijabeticar,zato su mi i trazili,hormoni su mi ok,nemam policisticne jajnike i nisam debela ali ipak imam IR,tako da nema pravila i treba odraditi OGTT makar na svoju ruku

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 553
17.2.2014 18:23:01   
Enalen
joj, zenske, sto sam sad u dilemi sta raditi. ne verujem nijednom ginekologu u Bgu kod kog sam bila, a bila sam kod mnogih.. Kad se to radi, ima li veze sa ciklusom? Ne znam sta da radim sad...user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 554
17.2.2014 18:33:02   
Brbljivica
enalen ,tako sam i ja od cura nacula pa sa odlucila da urdim na svoju ruku ,,,ja sam u nasem labu privatno platila 3 vadjenja krvi 4000 din ,nema veze sa ciklusom ,samo nemoj da jedem od 7 h uvece do sutradan dok sve ne zavrsis ,cak ni voda ni zvaka ni cigareta ,...sve to utice .
eto ja sad ima nedoumicu dali mi je ogtt test dobar pa moram za bg ,moji doktroi ovde kazu da nema terapije a svi me zivi ubedjuju da mi treab terapija ...videcemo kad odem...uradi i ti da budes mirna .

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 555
17.2.2014 21:07:14   
lalojedac
evo mene,bili smo danas i zakazali vto za saptembar,od juna krecemo sa pregledima i pripremama,neće muža da više diraju jer imamo 2 porcije zaledjene. Reče Nebojša da cu imati isti protokol ili nozda neku drugu inekciju ali definitivno kratki protokol,jer kaže imam nešto na granici pa se boji da ne upadnem u hiperstimulaciju,takodje reče da imam pcos i da sam zbog toga imala tolike folikule ali prazne,kaže da je dobro to što sam bar tu ćeliju koju sam imala bila jako kvalitetna i uprkos svemu embrion je je najboljeg kvaliteta. tako da devojke ovih par meseci planiram da se opustim,bavim sportom,dajem ispite i pripremim za drugu vto. Eto nisam ni znala da sam pcos,to menja stvar,da li imate neki savet i šta je to? ja dobijam redovno na 28 do 30 dana,kad idem na folikometriju ima folikula,pucaju,imam simptome O,šta znam? u suštini kao i prvi put,tako cu i sad,što manje pitanje,opušten mozak a oni znaju šta rade pa nek nam Bog pomogne.

Direktna veza do poruke: 556
17.2.2014 21:25:41   
17 joka
Lalo, sve znas mila, svim srcem sam uz vas i ovog puta uspeh zagarantovan.

Veruj dr. i klinici u kojoj radis i nebriniuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 557
17.2.2014 22:34:29   
alex88
Enalen ako vec radis preporucujem ti sa 5 vadjenja,skuplje je za 1200din
Lalo user posted image user posted image ,ovog puta uspeces sigurnouser posted image

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 558
17.2.2014 23:28:06   
ivanicasale
Cure ja sam upravo primila stop.Aspiracija u Sredu.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 559
18.2.2014 7:30:03   
lalojedac
hvala devojke! dace Bog da bude kako treba,mislicu pozitivno i tako mora biti! ivanicesale drzim palceve!!!!

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 560
18.2.2014 13:04:10   
Fibi82
Ivanicasale, srecno! Drzim fige..

Direktna veza do poruke: 561
18.2.2014 13:56:04   
Enalen
Lalo, bravo! Opusti se i uživaj, sve će doći na svoje!
Ivanice, samo napred! Držimo palčeve i čekamo lepe vesti :)

Neću da radim taj test, ne mogu da se opterećujem više! Idem sa ovim što imam i to je to!

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 562
18.2.2014 15:48:38   
alex88
enalen user posted image ,bolje je da se ne opterecujes,verujem da kad tebe ne postoji ni najmanji razlog da bi se sumljalo,zato ti niko i nije trazio,samo napred i opusteno
Ivaniceuser posted image navijamo za lepe jajne celije a jos lepse embrione

< Poruku je uredio alex88 -- 18.2.2014 15:50:33 >

(odgovor članu Enalen)
Direktna veza do poruke: 563
19.2.2014 16:30:49   
Brbljivica
razumem ja Vas da nema razloga za sumnju i da je ovaj put mucan i trnovit ,ni kod mene je nema ...ali ja eto odradila ogtt i ipak mi je potrebna terapija .moji nazovi lekari kao i klinika za vto kazu da ne treba ,a bg endokrinolozi ,cak i NS -koje sam kontaktirala kazu -treba terapija i dijeta !...da podsetim ,secer mi je u normali uvek bio...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 564
19.2.2014 22:41:16   
ivanicasale
Izvinite ja malo vise kasnim sa izvestajem aspiracija uspesna 11 jajnih celija sada je zurka user posted image  
Imala sam jake bolove i primala sam infuziju,pa sam tek oko 16h izasla iz bolnice,sada me bolucka stomak ali nije strasno.Ja doduse lezim pa mi je to nekako lakse,nemam krvarenje i sve u svemu je ok.Rekla nam je biolog da nas zove u petak da kaze sta su nasi maleni napravili u labu.Ako bog da u subotu bice transver user posted image user posted image
Hvala vam sto ste mislile na mene da vas ne nabrajam puno vas  user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 565
20.2.2014 7:52:10   
lalojedac
bravo!!!! drzim palceve!!!
joj kad se setim,ja sam imala 10 folikula i od toga 9 praznih! Nebojša sokiran,i sad se brine kako ce biti,kaze da imam pcos i da se boji da mi menja terapiju da ne bi upala u hiper,jer mi je nesto na samoj granici,poviseno. Kaze da ih sad vise brinem ja,jer ne znaju sta ce da bude i koliko j.c,nego azzo,isto mi rece da mi levi jajnik nije reagovao na stimulaciju,da je samo 2 folikula bilo na njemu a da je desni bio pun. Sta to znaci? Malo me zabrinuo,kaze ne ume da objasni jer je s hormonske strane sve bilo idealno i on se cudi,kaze da nisam jedina ali nije ocekivao to kod mene.

Direktna veza do poruke: 566
20.2.2014 12:01:22   
alex88
Ivanice user posted image
Lalo neznam sta da ti kazem,mozda bi trebala da se promeni stimulacija,Ivanica ima PCOS pa je u Le imala lepe jajne celije i 4 embriona,bila je na kratkoj semi,sad je na dugoj i nadam se da ce i ovog puta biti lepih embriona,inace se i kod nje dr plasila hiperstimulacije.
Ja sam u Le prebrzo odreagovala na terapiju sto nije ni to bas pogodjena stimulacija,primala sam gonal (cini mi se 112 ) i kada sam otisla 6 dan ciklusa nisu mogli da veruju da sam toliko brzo odreagovala,9 dan ciklusa sam primila stop,imala sam 12 jajnih celija,od toga 5 zrelih,4 se oplodile ali dve prezivele,i vracena su mi 2 embriona.

< Poruku je uredio alex88 -- 20.2.2014 12:02:05 >

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 567
20.2.2014 12:56:46   
ivanicasale
Lalo Alex ti je sve rekla o meni.Ja doduse pijem Gluformin 2x500mg i TSH mora da ti bude ispod 2 za vto.U leskovcu sam imala 12jaj.celije od 15 folikula a 6 su bile zrele.Mada Gluformin i lek za TSH pijem sada za ovu vto u Leskovcu ih nisam pila jer mi nebojsa rekao da smanjim TSH par dana pre aspiracije,ali zato sam za ovu sada to uradela i smanjila ga.Drzim fige da sve bude kako treba...user posted image
Alex user posted image te i ljubim

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 568
20.2.2014 13:56:29   
alex88
ovog puta ce biti pun pogodakuser posted image ,kao sto smo se dogovorile bicemo troduple prije
user posted image

Direktna veza do poruke: 569
20.2.2014 17:17:19   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: alex88

ovog puta ce biti pun pogodakuser posted image ,kao sto smo se dogovorile bicemo troduple prije
user posted image

Naravno da dogovor vazi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najace i ljubim

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 570
21.2.2014 0:40:21   
Brbljivica
ja yavrsila sve u bg ,odradila analize sad samo cekam .platila sve oko 480 e sa svim konsultacijama kod oba lekara danas gde sam isla i analizama .obisla imunologa ,endokrinologa ...a prosli put hematologa.inace da, imam prolem sa ogtt tj IR .dobila sam dijetu i gluformin po semi da kazem kako da pijem 7 dan po 500mg a zatim 7 dana od 1000mg pa nastavljam dalje 500mg ujutru i 1000 uvece ,,,tako nekako.
neznam kako cu uspeti dijetu da drzim i fizicke aktivnsoti da radim ,posto moram pod hitno da smanjim insuline ...jako sam zadovoljna doktorko Jelenom i sve preprokue .vredi svaku paru i zena se trudi ,objasnavala mi je od 13-14.30 ,,endokrinolog za svaku pohvalu .

Direktna veza do poruke: 571
21.2.2014 1:00:45   
dunja RR
Drago mi je da ti se dopala dr.Jelena, ja je svima preporučujemo jer je i meni samoj pomogla da zatrudnim user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 572
21.2.2014 1:02:03   
Brbljivica
da ,od sad pa nadaLJE ...ne odvajam se od nje ....samo ako uspem da ispostujem sve sto mi je rekla ,,,bice super ,,jao ...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 573
21.2.2014 17:19:58   
ivanicasale
Treba mi vasa pomoc.Zvali su me danas da mi kaze da mozemo da cekamo blastu i transver da radimo u Ponedeljak,ali da zbog studije leka mora da se radi sutra.Imamo 5 ekstra i 3 slabija embriona.Biolog kaze da su oni dobri i danas i sutra i prekosutra i bilo kada,jer dobro rastu u inkubator i jos bolje ce u materici ali ja sada ne znam sta da radim.Jer Crinone gel je i jaci on je 800mg a utragestan je 600mg.I mozda ima bolje dejstvo za embrione.Pomagajte

Direktna veza do poruke: 574
21.2.2014 17:23:18   
ivanicasale
Treba mi vasa pomoc.Zvali su me danas da mi kaze da mozemo da cekamo blastu i transver da radimo u Ponedeljak,ali da zbog studije leka mora da se radi sutra.Imamo 5 ekstra i 3 slabija embriona.Biolog kaze da su oni dobri i danas i sutra i prekosutra i bilo kada,jer dobro rastu u inkubator i jos bolje ce u materici ali ja sada ne znam sta da radim.Jer Crinone gel je i jaci on je 800mg a utragestan je 600mg.I mozda ima bolje dejstvo za embrione.Pomagajte

Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Zajednicki zivot
novosadjanka

Da li bi pristali da zivite u zajednici sa njegovim roditeljima?

Apsolutno (12%)

Ne (54%)

Mozda par meseci dok se ne snadjemo (34%)

Ukupan broj glasova: 227

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here