Pa hoće li neko nešto slatko.Ja sam mislila da napravim baklavu po specijalnom receptu sa pravljenim razvlačenim korama ali biće malo samo to slatko da bude a da pravim duplu meru trebaće mi ceo dan jer se tu razvlači 40 korica[sm=zmeden.gif] Valjda će se još neko prijaviti za nešto slatko
Misha i Ljisha -> RE: DEDA MRAZ 2013. (24.11.2013 21:55:57)
Ne brinite ja pravim medenjaka za armiju[sm=jezicek.gif]
A mogu ja onih Keks na pistolj! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ali da dodju Ana i Jole! [sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Evo ja se prijavljujem da ću da jedem.[sm=smiley4.gif] Koliko ste nabrojale, kao da ćemo nedelju dana da čekamo Deda Mraza.[sm=smiley36.gif]
Jesmo dosta nabrojale jela, ali treba i da se prebrojimo...ima nas baš dosta...strah me da li je ta igraonica dovoljno velika da nas primi sve[sm=smiley13.gif]
Ana RR -> RE: DEDA MRAZ 2013. (25.11.2013 15:09:11)
IZVORNA PORUKA: Torbica
A mogu ja onih Keks na pistolj! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ali da dodju Ana i Jole! [sm=jezicek.gif]
Samo da ti kažem da ja dolazim [sm=smiley36.gif]
amvg -> RE: DEDA MRAZ 2013. (25.11.2013 16:08:12)
Mamasite NS, jel se neko prijavio za bonžitu (koliko sam ispratila nije)? Ja se prijavljujem ako ste za. Slatko je, a i posno.
Vi stvarno planirate da stignete da jedete u čitavoj onoj zbrci i gužvi? Svaka vam čast [sm=smiley1.gif]
ja ne planiram al moje dete je prosli put jelo sve u sesnaest , ziva me sramota pojela [sm=zardeva.gif]
Misha i Ljisha -> RE: DEDA MRAZ 2013. (25.11.2013 16:15:59)
imam sjajan recept i med od komsije hihihi...mogu da pravim i prelivene cokoladom i imam neke kalupe pa da budu i neke zvezde i srca.A napisacu recept nemate brige
MILJ ti raspali koje hoces , deca svakako ne treba da poste [sm=smiley36.gif] a ka cu ako stignem napraviti pogacice ali razumite me ako ih ne donesem ja to iz Subotice treba da natempiram
Jaoo NS mame i okolina :) svaka vam cast! Ja ponekad uletim i ovde da vidim kako se pripremate.. Znate ono da trudnicu ne smete da odbijete...posaljite mi jedan paketic od svega po malo u bolnicu u Visegradsku :))) Sve mi se prijelo dok sam citala! Sala naravno! Zelim vam svima lep provod!! Uzivajte! Pozz!