Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 22:17:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Kako je samo skinuo svaki Acin pokret...bravo za Željka
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 22:23:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja mislim da će večeras Željko pobediti
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 22:38:43
|
|
|
|
adulence
|
zeljko mi je za sada apsolutni favorit...
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 23:13:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Malo mi je bezveze sto u pozadini pustaju orginalne pesme. Knez mi se nije svideo, mnogo je brzao a Haris lagano za njim
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 23:18:00
|
|
|
|
NadaR
|
Mene Goca nervira .
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 2.11.2013 23:46:33
|
|
|
|
vikiveki
|
E sad da vidimo ko će pobediti....meni se jako spava ali borim se da izdržim da vidim ko će pobediti ovaj put
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 0:12:24
|
|
|
|
Štetica
|
Zeljko je kralj,em je skinuo svaki pokret em je pravu pesmu izabrao. Zasluzena pobeda.
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 7:29:48
|
|
|
|
adulence
|
Nisam odgledala do kraja sinoc ko je koga dobio da imitira?
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 8:15:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Aleksa – Vlado Georgiev Boris – Halid Bešlić Tamara – Jelena Rozga Ana – Elton Džon Goca Tržan – Saša Lošić Knez – Fredi Merkjuri Sara – Aleksandra Radović Skaj – Marija Šerifović Šašić – Eksl Rouz Bas me zanima kako ce Skaj izgledati
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 8:18:45
|
|
|
|
adulence
|
Da da to je definitivno najsmesnije....mogu da zamislim
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 9:01:44
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Zeljko je kralj,em je skinuo svaki pokret em je pravu pesmu izabrao. Zasluzena pobeda. Ja sam samo njega i gledala sinoć i stvarno je bio super. Ostalo ću pogledati na njihovom sajtu kad stignem. Tako ne moram da trpim gomiilu reklama.
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 9:09:21
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Aleksa – Vlado Georgiev Boris – Halid Bešlić Tamara – Jelena Rozga Ana – Elton Džon Goca Tržan – Saša Lošić Knez – Fredi Merkjuri Sara – Aleksandra Radović Skaj – Marija Šerifović Šašić – Eksl Rouz Bas me zanima kako ce Skaj izgledati Ana i ovaj put ima da bude sa tonom maske na sebi...baš mi je žao,nikako da dobije nešto što joj leži a da se ne muči
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 19:16:19
|
|
|
|
Cvrčko
|
Morala sam i reprizu da odgledam. Mislim da je ovo bila ubedljivo naj naj emisija do sada što se svih takmičara tiče. Željko zasluženo najbolji, a Sky me je oborio s' nogu! I mene Goca užasno nervira, ali joj odajem priznanje za sinoćni ACDC. Jedva čekam Mariju Šerifović sledeće nedelje
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 19:18:46
|
|
|
|
wivern
|
Ja sinoc gledala prvi put i odusevio me Zeljko... jedva cekam da vidim "Halida" sledece nedelje
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 19:24:06
|
|
|
|
Cvrčko
|
Ja samo prvu nisam gledala, ali svaki sledeći put moj favorit je bio i pobednik. Inače, nikad nisam nešto posebno mislila o Sneki, ali žena je za mene prijatno otkriće. Najpozitivnije pristupa svim zadacima, maksimalno se trudi i uvek je raspoložena. A izgleda boli glava!!!
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 3.11.2013 19:34:07
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam upravo gledala sou po prvi put. Stvarno je Zeljko razbio. A i slazem se za Sneki, bas prijatno iznenadjenje.
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 4.11.2013 12:37:20
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam se iskidala od smeha sa Željkovom imitacijom,svaka mu čast
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 4.11.2013 12:43:57
|
|
|
|
vonavoj
|
meni je Zeljko car! najbolji!
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 4.11.2013 16:24:12
|
|
|
|
Malecka074
|
Ma nemam reci kako je Zeljko odglumio Acu Lukasa. Znaci...ne verujem. Kralj!
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 4.11.2013 17:21:42
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja se slažem sa vama za Sneki,žena je baš pozitivna i nikad se nije žalila na zadatke koje je dobijala za razliku od ostalih koji se samo žale
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 9.11.2013 18:50:39
|
|
|
|
NadaR
|
Gledamo li ? Zao mi je Ane . Ona je bas super a nikako da bude zensko . Bas se muci iz emisije u emisiju.
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 9.11.2013 20:00:44
|
|
|
|
dijana1*
|
Gledamo i komentarisemo Nado to je sve namesteno, sada se mozda muci ali videces kada krenu da joj daju zenske uloge, Ana ce da rasturi
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 9.11.2013 20:12:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Can't wait
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 9.11.2013 21:32:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Pa da krenemo Auuuu al ova Tamara kresti
|
|
|
|
RE: Tvoje lice zvuči poznato 9.11.2013 21:41:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Bravo za Skaja svaka mu cast
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?