RE: Tvoje lice zvuči poznato (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:27:09)

Hahahaha, i ja sam znala Džoa, on ej moje godište, imali smo zajedničko društvo ali ga nisam varila. Tj njega niko nije voleo iz našeg društva (sećam se da je bacao patike posle par nošenja i kupovao nove), svi su ga koristili jer je bio bogatun, a iza leđa mu se smejali. A nje se ne sećam iz energije ..
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Da, Ana [sm=bravo.gif]. Ja uopšte nisam znala da ona zna da peva, pravo mi je otkrovenje..

Ana je nekada pevala u jednoj pop grupi Energija (poznavala sam frontmena) i posle raspada je prešla u narodnjake (a valjda tu leže pare jbg) KLIK

dijana1* -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:29:36)

Moze mustuluk [sm=smiley36.gif] da vam kazem ko je pobednik?[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:31:40)

garant pobeđuju ili Sara ili Knez, čini mi se da oni još nisu pobeđivali

pocahontas -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:31:54)

po meni su veceras svi jaaaako dobri!

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:32:52)

Jesu, svi su odlični večeras!

Ana RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:36:32)

Ja sam ga znala preko kume tj kumine sestre koju je on molio da peva u bendu ali ona nije htela. Posle je Ana počela. Uglavnom smo se sretali na nekim žurkama ili u klubovima, ne znam kakav je (meni je delovao ok ali meni inače svi deluju ok [sm=smiley36.gif]).

Ana RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:37:22)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Moze mustuluk [sm=smiley36.gif] da vam kazem ko je pobednik?[sm=smiley36.gif]

Hahaha, vidi ovu Kleopatru [sm=jezicek.gif] kod vas uvek ide brže program.

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:40:32)

Moj najbolji drugar i negov brat su im komponovali pesme (zbog para, a ne zbog muzike), i nekada svirali sa njima, pa ga znam iz te priče, ali on je bio ekstremni dizelaš a mi ekipa iz KST-a, tako da tu nikako nije bilo slaganja [sm=smiley36.gif] I ja sam uglavnom viđala na žurkama po Banovom brdu .. u iste klubove nismo zalazili ..

Ja sam ga znala preko kume tj kumine sestre koju je on molio da peva u bendu ali ona nije htela. Posle je Ana počela. Uglavnom smo se sretali na nekim žurkama ili u klubovima, ne znam kakav je (meni je delovao ok ali meni inače svi deluju ok [sm=smiley36.gif]).

dijana1* -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:41:14)

Ce da mi date nesto da vam kazem [sm=jezicek.gif]

dijana1* -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:46:18)

Ana je nekada pevala u jednoj pop grupi Energija (poznavala sam frontmena) i posle raspada je prešla u narodnjake (a valjda tu leže pare jbg) KLIK

Secam se ove pesme. Ovo Ana Kokic?[sm=smiley3.gif]
Nikada je ne bih prepoznala. extra peva [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (7.12.2013 23:52:55)

Na Brdu je bio neki klub, ako se dobro sećam zvao se Adonis, kad god bih spavala kod kume tu sam išla sa njima (puštala se pop muzika, haos, rok) pa bi ga tu sreli. Ja sam imala akcije, jedan vikend u Zvezdu, drugi na Akademiju ili KST [sm=smiley36.gif]

Dunjči, možda smo se sretale i u KST-u nekada [sm=smiley36.gif]

Dijana, tu je baš mlada, mislim da je to kraj devedesetih.

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 0:07:57)

Možda Anči [sm=smiley36.gif] Ja nisam nikada ušla u Zvezdu (bio je onaj dizelašlu klub n Terazijama, jao ne mogu da se setim imena, ni tu nisam nikada ušla [sm=smiley36.gif]), samo Akademija, KST, Prostor ..

I pobedi Knez, neka je ..

degu -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 0:14:43)

Sara mi je večeras dobra, prvi put.

Takođe, al konkurencija je bila jaka.
Meni je Željko večeras bio savršen, pevao je super, baš ženskim glasom, ni malo nije ličio na sebe. A Knez mi je opet pevao kao Knez, al dobro red je bio da pobedi.[sm=jezicek.gif]

Dani.kv -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 0:18:47)

Super su svi. Zao mi je sto nece da traje bar do proleca. Sl subote Sara i mislim da je posteno da svako oseti ukus pobede

Milica cica -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 1:13:45)

I meni Željko bio odličan.

Ana RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 10:20:50)

Možda Anči [sm=smiley36.gif] Ja nisam nikada ušla u Zvezdu (bio je onaj dizelašlu klub n Terazijama, jao ne mogu da se setim imena, ni tu nisam nikada ušla [sm=smiley36.gif]), samo Akademija, KST, Prostor ..

Jao Prostor, potpuno sam zaboravila na njega [sm=smiley1.gif] čoooveče, kao da je bilo u drugom životu. Ne sećam se šta je bilo na Terazijama..?

vikiveki -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 15:02:38)

Zna li neko koliko još emisija ima?

madre -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 15:19:58)

sinoc su svi bili genijalni[sm=bravo.gif]

Cvrčko -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 18:49:19)

I mene su svi super zabavili dok sam peglala [sm=smiley36.gif]
Boki i Zeljko najsmesniji, Sara i Tamara extra, Ana uvek naj naj.... A to kako Kneza uvek hvale mi je skroz smešno-on se stvarno trudi, daje sve od sebe-poštujem, ali što je neko napisao uvek peva ISTO! Tako i Barbara i Josipa i Kemal i Sasa Matic i Meri Džej pevaju baš kao Knez [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 18:55:43)

Sinoć su bili dobri.

Ana je bila najbolja definitivno[sm=smiley20.gif]Sky najlošiji -nema harizmu kao Dino Dvornik.

NadaR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 20:51:10)

Ko je pobijedio ?

Zeljko mi je bio bas super dok je Knez prepotentni idiot !

Ana RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 21:23:35)

Knez je pobedio [sm=smiley36.gif] nije on za imitacije, ne može on da promeni glas nikako.

degu -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (8.12.2013 21:27:47)

Ne može, iako se siroma trudi [sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (9.12.2013 8:42:13)

Jao Energija secam se i grupe i njihovih pesama ... i Ane takodje [sm=smiley1.gif] imali su dve tri pesme poznate.

Ana je usvek super [sm=bravo.gif], Sara mi je i sad bila dobra, jadna nikad da pobedi [sm=smiley36.gif]

Knez je imao extra masku i samo to, po meni je Zeljko bio za pobednika!

Didy -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (9.12.2013 10:04:36)

IZVORNA PORUKA: Cvrčko

I mene su svi super zabavili dok sam peglala [sm=smiley36.gif]

Hahaha, ovako i ja gledam dok peglam.[sm=smiley36.gif]
Meni su Željko i Boris bili najbolji, a dopale su mi se i Sara i Tamara. ne znam zašto je Boris ovog puta dobio tako malo glasova, meni se baš dopao kao MC Hamer.
Ja uopšte nisam skontala da je Ana Kokić pevala u Energiji. Mislila sam da je ona neki novopečeni narodnjak.[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>