degu -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (28.2.2012 12:02:12)
|
Ja sam potpuno šokirana i razočarana [sm=smiley13.gif] većina vas zna da sam bila u Betaniji na konsultacije,da mi je DR-ka rekla da u ovom ciklusu radimo hsg, a u sledećem IUI. Potpuno opušteno me poslala da uradim sve briseve privatno, da bih stigla sve da odradim i rekla da se javim sestri ako su brisevi ok. Jutros sam zvala sestru i šokirala me je. Rekla mi je da ako hoću da radim u anesteziji moram da platim 17000 din, posle ovih 7000 što sam dala za analize privatno i onda mogu odmah u četvrtak da dođem na red, a ako neću anesteziju, onda je besplatno ali moram zakazati par meseci unapred [sm=zmeden.gif] Prvo što pojma nemam kad ću sledeću menstruaciju da dobijem, a posebno ne znam kad ću je dobiti za par meseci, drugo što mi propadoše svi nalazi bespotrebno. U prevodu, ako imaš da platiš možeš odmah, ako nemaš, ima da čekaš. A čekam ih od juna meseca, pa mogla sam do sad privatno to 1000 puta da obavim, nego čekam državno, navodno besplatno, e baš me zanima šta je ovde besplatno. Kad sam pitala za krvnu sliku, šta trebam da radim, s obzirom da idem u opštu anesteziju, ona je rekla ništa [sm=zmeden.gif] njima su važni samo brisevi i tako sam ja na svoju ruku odradila analize krvi i urina, opet privatno, jer me je strah da idem u anesteziju a da mi ni krvnu grupu ne znaju. Baš sam razočarana, posebno zato što ne razumem šta ja zapravo plaćam, više puta mi je objašnjavala, ali ne razumem i dalje. Pa cela jednodnevna dijagnostika je 5000 sa uputom, a HSG sa uputom 17000.
|
|
|
|