Sesilija 83 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.12.2011 11:49:26)
|
Da li su ti dali onaj papir za pripremu za HSG? ponela sam papuce,pidzamu,set_ za licnu higijenu,3manja peskira i obavezno jednu vecu kesu za odelo i za obucu koje ti ujutru ostaje kod njih dole na prijemu u podrumu i posle na odpustu to odelo oblacis i razduzujes... Pa oko pola 8 se javis dole u Savetovaliste za sterilitet sa svim rezultatima i uputom za bolinicu, onda ides dole da te zavedu u podrum i tu ti ostaju stvari i tu se presvlacis u pizamu i papuce, naravno i bademantil, posle te sestra vodi do sobe da se smestis i oko 10h dolazi neko po tebe da te vodi u salu, tamo skidas samo donji deo odela gore ostaje sve tvoje i vezu ti noge za onaj sto da ne bi mrdala,stave bronilu i aj zdravo,posle se budis guraju te u sobu i to je to,sva si suntava od anestezije,mene su tada opijali prvi put u zivotu pa mi je bilo strasno,kazem ti posle rucka sam povracala i uvece sam isla da se istusiram normalno,ujutru te sestra vodi kod dr da ti procita rezultat,vrcas se u sobu po stvari i odlazis dole da se razduzis i to je to.
|
|
|
|