GRGA -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (25.5.2011 8:16:14)
|
[sm=smiley31.gif][sm=kava.gif] Lidija smao za tebe jutarnja kafica:)Jao jeste iskreno toliki mi problem prave da stvarno uopste ne znam zasto:(((Vidim ovde na forumu da devojke zacas dobijaju upute i da zavrsavaju sve sto treba a mene spremaju kao za VTO.Mislim da je u pitanju nesto drugo--NEZNANJE I NESTRUCNOST NASIH LEKARA.Dokumenta cuvam jos od 2006 godine i sve ukazuje na problem-spermogrami mm,i novi i stari,,,moje folikulumetrije ne pucaju mi folikuli,,,,i sada da ne duzim pricu teraju me na sve zivo da radim,i to uglavno privatno:))Razbili smo se od davanja para ,,jednostavno zelim za Bg i to je to..Imam stare folikulumetrije od prosle godine ,i imamuglavnom sve analize nove......Sta vi mislite devvojke o ovome.....Da ja lepo odem kod lekara opste prakse i da kazem kakva je stvar,i da ona meni da uput za BG,i da za prvi put u Bg koji mi uput treba...............za NF da li treba biti naglaseno za savetovaliste za sterilitet ili kakko? Mogu kod nas uraditi HSG,i trebam ga raditi 9 juna---[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif] grrrrrrrr grrr grrrrrrr,,,i to cu izmuvatti,ali zaista mi je zelja da odem u NF da mi kazu kkako i sta dalje....Ma izdrzacu ja i bez anaestezje,sta sve nece da me snadje,sve zivo sam pregurala,a sto sam jaka u ppp[sm=smiley35.gif] :))))))MA STA SAMO udjes,izadjes i gotovo:)
|
|
|
|