nina26 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.1.2011 9:03:11)
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Je l to nesto protiv bolova? Nisam nikad cula za taj lek. Nemam pojma zbog cega ostajem u bolnici jednu noc, nisam razmule Dr da li taj dan rade neke testove pa tek sutradan HSG ili se ostaje cisto da budu sigurni da si u redu...Nemam pojma, pitacu Dr za neki dan. Cula sam se sa njim telefonom pa nisam mogla bas mnogo da zapitkujem. Ninocka, a sta bi trebala da imam uz sebe...ima li krvavljenja posle HSGa? Da ponesem ja lepo pidzamu, uloske i sminku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Pa da to ti je za bolove lek, a dace ti da pijes i neki antibiotik da ne bi doslo do infekcije posle HSG. Ti pitaj sta da uzmes za bolove, ako ti kazu nista, ti ipak uzmi ovo sto sam ti rekla :) Sobzirom da ostajes u bolnici, ponesi svakako pidzamu :) uzmi i dnevne uloske, ja nisam imala ni kap krvi, ali opet ponesi, jer se secam da mi je curela malo ta tecnosti.Ja sam posle HSG otisla na kafu najnormalnije, nisam ostajala uopste tamo, mada sam ja to radila u dijagnostickom centru, a ne u bolnici, pa je verovatno procedura u bolnici samim tim i drugacija tj. strozija, ali po meni bespotrebno :) Samo se opusti, nemoj da se traumiras bezveze, ja sam bila ljuta posle na samu sebe sto sam se toliko stresila :) Javi kad ides tacno [sm=bravo.gif]
|
|
|
|