dunja RR -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (21.8.2010 2:32:30)
|
IZVORNA PORUKA: leonora Pozdrav. Javljam se prvi put na ringeraja.rs, inače sam koristila ringeraja.ba. Zanima me sve u vezi HSG, pa ako i mi neko htio pomoći....Naime, slijedeći korak koji mi predstoji je HSG, do sada sam ga izbjegavala, ali vidim da je neizbježno, te stoga sam odlučila da to odradim. Pa me zanima-pošto nisam iz Srbije, koje klinike to rade s anestezijom, doktorica koja me šelje na HSG mi je rekla da idem obavezno uz kratkotrajnu totalnu anesteziju, da ona ne razumije kako neku u današnje vrijeme još muči žene bez anestezije, kad je to moguće izvesti bez bola, pa me interesuje gdje se to može napraviti, koje su klinike i koja je cijena postupka i boravka u bolnici, ukoliko je potrebno da se ostane nakon HSG. Stvarno bih bila zahvalna da mi neko ko to zna i ko je to prošao odgovori. Unaprijed hvala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. leonora dobrodošla i na ringeraju.rs [sm=bravo.gif] naša ksenija ti je već odgovorila a ja ti želim puno sreće i da ubrzo posle HSG-a, a i pre njega, dočekaš svoju [sm=duda.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|