Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.12.2012 18:29:30
|
|
|
|
Jole84
|
Verka,Jole,Snekile,Bubo,Milenice,Daco,Nato,Branki hvala vam dušice ste. Bolje sam nego juče,bila sam zgranuta. Nema prepreke koja može da me slomi na ovom putu,a kad padnem vi ste tu da mi date ruku..zato sam ja srećna žena
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 18.12.2012 22:23:50
|
|
|
|
degu
|
Jole lepojko moja, nemoj da se brineš, sve se da srediti
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 0:23:33
|
|
|
|
milenatea
|
jolence, zato smo tu da budemo jedna uz drugu, makar ovako virtuelno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 8:59:08
|
|
|
|
Snekile7
|
Jolence, uveeek . Devojke, bila sam juce kod dr na kontrolu, da vidim sta ce mi reci za hsg i iui . Elem, posto su mi na hsg - u rekli da imam mozda manji polip u predelu desnog roga materice, ali da proverim jos na ut i sa dr a jajovodi su ok, prohodni, otisla sam sa tim nalazima kod Dr i ona mi pogleda one snimke, i kaze mi da ne moze na hsg - u da se vide polipi i da je to mozda mehur, ali treba proveriti na ut.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 21:40:44
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: degu Jole lepojko moja, nemoj da se brineš, sve se da srediti Hvala Veverkiću moj znaš i sama da dođu dani kad "lonac iskipi"...al prođe,valjda sve što nas ne ubije-ojača nas
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 21:45:00
|
|
|
|
branki*
|
da znas,jole,da dodju dani kad lonac iskipi!nekad mislim-da moram sve da prolazim opet,i hsg i laparo i histeroskopiju i vto i sve propratno da ne bih izdrzala...ali,izdrzi covek sve..niko te ne pita,moras,guras napred..do cilja
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 21:46:53
|
|
|
|
Jole84
|
Branki bitno da vredi na kraju. Mi smo jake žene,čim nam je Bog dao sve to,znači da možemo da izdržimo Eto,i ti si primer
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 21:52:31
|
|
|
|
branki*
|
sve ce biti dobro
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 19.12.2012 21:58:02
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: degu Jole lepojko moja, nemoj da se brineš, sve se da srediti Hvala Veverkiću moj znaš i sama da dođu dani kad "lonac iskipi"...al prođe,valjda sve što nas ne ubije-ojača nas Ih kod mene iskipeo odavno, al doliješ opet malo ladne vode i opet sve ispočetka
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 20.12.2012 8:47:45
|
|
|
|
Snekile7
|
Tacno Degu, dolijes pa ajd teraj dalje...ni sam covek nije svestan sta sve moze da izdrzi, ali nada je ta koja nas drzi i tera da guramo dalje. Ljubim as sve divne devojke...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.12.2012 9:50:04
|
|
|
|
Ed83
|
Draga Jole, tek sad procitah... Nemoj da se sekiras,mila..... najvaznije je da se zna gde je problem sad i da sve to moze da se resi. I da nije nesto neresivo... Hvala Bogu pa si uzela sve u svoje ruke ibsad znas na cemu si... Ih,sad ga ti izlece upalu, pa uradis terapijicu za ostale probleme, bice odmah 2 bebe... samo glavu gore, ne daj da te slomi dijagnoza, jer izlecivo je... Ljubim :*
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.12.2012 19:07:44
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: degu Jole lepojko moja, nemoj da se brineš, sve se da srediti Hvala Veverkiću moj znaš i sama da dođu dani kad "lonac iskipi"...al prođe,valjda sve što nas ne ubije-ojača nas Ih kod mene iskipeo odavno, al doliješ opet malo ladne vode i opet sve ispočetka degu, bravo za komentar, bas si me nasmejala, ali kad malo bolje razmislim to je realnost!!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.12.2012 12:48:35
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću ova "ladna" nam je najčešća,malko samo kad bi je onaj odozgo podgrejao... Edice hvala draga može sve da se sredi ali ova dvorogica teško Nego,bar znam na čemu sam,to je pola uspeha.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.1.2013 22:08:50
|
|
|
|
Ocekujemo II
|
Pošto nova sam ovde a ima puno stranica... Radila sam HSG na KBC Zvezdara, već mi je druga i očajna sam! Kakva su vaša iskustva posle HSG-a i ? Jesu li mi sad manje šanse za sledeći pokušaj?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.1.2013 22:22:04
|
|
|
|
nata11
|
Ocekujemo2 kazu da su vece sanse posle HSG ali naravno nije nikakva garancija jer je to ipak pregled , ima ovde i devojka koje su zatrudnele posle HSG. Ja sam radila HSG pre 6 meseci i jos uvek nista.
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.1.2013 22:36:27
|
|
|
|
Ocekujemo II
|
Nata11 hvala na odgovoru. Kada sam na snimku videla 72% prohodnosti, mislila sam to je gotova stvar, ali
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 4.1.2013 23:29:30
|
|
|
|
mica85
|
Devojke, i meni je potrebna vasa pomoc. Isla sam na folikolumetriju par meseci i nista, sledece sto zelim da uradim jeste hsg pa me zanima da li mogu da nazovem privatnu kliniku i zakazem ili moram da imam neki uput od ginekologa. I da li preporucujete neku kliniku u novom sada. Pozz
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 5.1.2013 10:46:05
|
|
|
|
nata11
|
Mico trebaju ti brisevi a za ostale analize ce ti reci kada zakazes svaka klinika trazi razlicito u zavisnosti da li se radi u anesteziji, anelgozi ili bez nje.
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.2.2013 18:45:12
|
|
|
|
gale77
|
Vec duze vreme pratim forum. Moj problem je vec preko tri godine nema . Sve analize hormona sam radila i Ok. Imam jedno dete od pet i po godina i ovi nasi drzavni dr nece nista od anliza da mi daju da radim, kazu samo da ne odustajemo. I ja i suprug smo vec presli 35 godina i vec nam je frka. I ja planiram da trazim od dr uput za hsg, ako ne da moracu privatno da radim. Obzirom da sam u istocnoj Srbiji ima li neko iskustva sa niskih klinika?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.2.2013 18:48:08
|
|
|
|
gale77
|
Izvinjavam se, mislila sam na iskustva sa niskih klinika.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.2.2013 18:59:02
|
|
|
|
Maraj
|
gale, samo nemoj da odustajes. Navijam jako da istrajes u toj borbi. Ja nemam iskustva sa tim delom Srbije, al javice se vec neka devojka, koja jeste....
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 2.2.2013 23:37:35
|
|
|
|
milenatea
|
gale, radile smo pre par dva meseca Jole84 i ja u niskom Gak-u. ne znam sta te zanima. pitaj slobodno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.2.2013 8:31:16
|
|
|
|
gale77
|
Hvala drage moje! Mislila sam na privatne klinike, jer posto imam jedno dete ovi drzavni dr ne daju mi uput. Pokusacu jos jednom sledece nedelje da trazim i ako ne dobijem moracu u nekoj privatnoj da to odradim.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.2.2013 9:28:41
|
|
|
|
milenatea
|
ne znam gde se radi privatno, ali mozes da pozoves da pitas, napisacu ti PP
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 3.2.2013 10:56:53
|
|
|
|
daca77
|
gale77, privatno niko ne radi rentgenski HSG u Nisu. Ja sam morala u Le da idem. U Nisu pojedine klinike rade ultrazvucni HSG, ali mislim da komisija za VTO to ne priznaje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Ime za devojcicuAleks07Koje vam se ime svidja i slaze uz Djurdja?Irina (
32%)
Neda (
32%)
Drina (
18%)
Olga (
18%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!