Snekile7 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (7.12.2012 18:26:35)
|
Evo i ja da se javim, Bubica je pisala dok smo bile u sobi i odmarale. Stvarno je maciji kasalj, barem smo tako mi prosle....Ne boli skoro nista, ali malo malo kao kada treba da dobijete i mogu reci da je osoblje fantasticno, moram da ih pohvalim, Dr Dokic i divni asistent, koji asistira pri hsg - u ( zaboravih kako se zove, javi se ovde po nekada) stvarno su divni, jako pazljivi, nasmejani ma sve pohvale, bukvalno smo se zezali svo vreme. Inace savetujem devojkama da ako rade u Visegradskoj rade kod Dokica, jer sam cula od osoblja da je ona jedan od najpazljivijih.... sto sam i osetila na svojoj kozi, stvarno je odlican. Toliko, malo sam mozda bila opsirna, znam da znaci svim devojkama, i nemojte da se plasite kao ja, nije nista strasno. Inace, znaci nalazi su da je prohodno, ali kao sto Buba rece, ima neki manji polipcic oko 0.5 cm, najverovatnije, jos du da vidim na ultrazvuku. Pa ne znam da li to moze da smeta za iui ili vto, mislim da li ce traziti da ga otklonim, ako jeste .To je suspektni endometrijalni poloip, promera 0.5 cm, i nalazi se u predelu desnog roga uterusa...( ne znam sta sve ovo znaci)....
|
|
|
|