Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 5.7.2017 18:17:46
|
|
|
|
Dragce86
|
Hehehe, @Krin40, pustite joj Titanik kad voli te emotivne filmove :))) Ma, deca su sjajna, koliko nas nekad umore svojim glupostima toliko nas puna i nasmeju i vrate volju za zivotom <3
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 20.7.2017 8:33:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad bih nabrajala zasto sve H place...mislim da bih zatrpala forum
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.9.2017 16:30:40
|
|
|
|
Dragce86
|
Ja cesto ne znam zasto moja V place...da li su zubici ili dosada ili ne zna ni ona zasto...
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.9.2017 16:43:18
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Moj bebac se na momenat zaceni od plakanja i ja onda krenem bez prestanka da laprdam nesto a on se na pola placa pocne smejati i gugutati pa me prosto zbuni
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.9.2017 16:50:19
|
|
|
|
krin 40
|
Sa ovim sam generalno imala sreće(do sada).S je bio mio dečkić.Naravno da je nekada nešto otplakao ali to je stvarno zanemarljivo.N takodje.D je beba za pozeleti(za sada).Čitala sam da bebe već sa tri meseca pokazuju svoj karakter.Ako je tako-super.D se budi i leže sa osmehom.To je mazica moja mala
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.9.2017 17:05:45
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Bas je to lepo,nadam se da cu i ja imati veliku porodicu bar kao ti Krin! Moj bebac ima tih momenata u toku dana da cini mi se za bezveze malo place i kazem ti nakon minut kada mu nesto drugo privuce paznju prosto prestane i onda se sve kikoce i iscudjava se hehe da napomenem i mjauce kao mala macka Samo se naravno zabrinem,svaki put se poplasim da li ga nesto boli ili sam ga nezgodno uzela..
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.9.2017 17:25:49
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam samo sa prvim bila u nekom grču..ove ostale sam stvarno opušteno gajila i gajim.I sigurna sam da se ta energija i na njih prenosi.
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 15.9.2017 22:40:06
|
|
|
|
Dragce86
|
Moj Vikan-Zlikan cesto place kad joj se spava, premorena je do bola a nece da zaspi, da li jednostavno ne moze da nadje adekvatan polozaj i mir ili sanja nesto..ko zna sto je tako, ali u poslednje vreme je tako pocela da zaspiva posto se prvo isplace bas puno :(
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 8:03:32
|
|
|
|
krin 40
|
Plače Dragče da nešto ne propusti.Zato im je žao da spavju
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:23:54
|
|
|
|
Dragce86
|
Hhahahah, nadam se da je samo to
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:26:24
|
|
|
|
krin 40
|
Malo se šalim ali ima i istine
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:33:49
|
|
|
|
Dragce86
|
Ma ima svega...ima dosade ima bolnih desni..ima ponekad i da je gladna..ma ko ce im uci u trag svaki put :D
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:35:43
|
|
|
|
krin 40
|
Da..zubići su im najveća muka
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:36:44
|
|
|
|
Dragce86
|
Nama su dva izasla nedavno, tako da verujem da urla i zbog toga...sigurno ce jos koji uskoro
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 16.9.2017 11:38:28
|
|
|
|
krin 40
|
Sto posto.Evo Ivaninoj Maci turbo izlaze❤
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 24.9.2017 13:59:24
|
|
|
|
Dragce86
|
Moja je jutros plakala jer je htela iz bele zore napolje na ovoj hladnoci :(
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 14.11.2017 17:25:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sva deca placu. Ne znam dete koje ne place.
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 14.11.2017 22:32:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Ko zna iz kojih razloga oni placu 🤣 Iz nekih najbanalnijih kad im dodje ,,zuta minuta"
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 14.11.2017 23:42:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zuta minuta.
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 11.12.2017 13:35:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Zadnje plakanje, je bilo jer je crkla sijalica u kuhinji
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.12.2017 14:36:21
|
|
|
|
mama Jo
|
😁 Danas je plakala jer je htela da ide da pribudi ujaka i da se igra sa njim, a on dosao iz nocne smene i legao da spava....
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.12.2017 15:09:39
|
|
|
|
isidora88
|
Place jer ima puno domaceg i ne stize da se igra, jos su sad poceli treninzi, bice veselo. Mladji place kad nesto ne moze da dobije
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 12.12.2017 15:17:39
|
|
|
|
medamisko
|
Kad necu da je nosim najcesce.
|
|
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 22.2.2018 20:01:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Kad treba da ide da spava u poslednje vreme...
|
|
RE: Zasto sve djeca placu? 22.2.2018 20:32:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zato sto je neko izasao na vrata a on nije. Onda donese patike koke mu ibucem a on onda place sto sam mu obukla.patike i jaknu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Ime za našu vevericuMishica 77Koje vam se ime najviše sviđa?
Mi smo još neodlučni.Nina (
66%)
Milena (
15%)
Jovana (
19%)
Ukupan broj glasova: 171Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!