Anoniman -> Perzistentni folikul (7.9.2009 13:49:04)
|
IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: daca77 Nervira me kod njega sto nece UZ da radi vec samo gleda baz.T. A znas, da ni hormoni ni T ne otkrivaju perzistentni folikul, vec se to moze jedino videti na UZ Zanima me da li se taj perzistentni folikul onda javlja svaki mesec ili kako-kad? Postavila sam slicno pitanje i na temi o hormonima, a valjda sam trebala i o folikulima? U svakom slucaju, nisam na taj problem naisla ni na jednom od ostalih sajtova, izgleda da ste ovde veoma dobro obavestene, pa rekoh i ja malo da se okoristim vasim neiscrpnim znanjem i ljubaznoscu. [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Modessty Perzistentni folikul se javlja kada folikul ne pukne i preraste odredjenu veličinu. Može da napravi probleme, a i ne mora. Meni je recimo to počelo da se dešava godinu dana nakon spontanog. Problemi koje perzistenti folikul može da napravi je produžetak ciklusa, kraverenje, tzv menomemoragija, zatim ciste itd.... Mislim da se ne javljaju svakog meseca. Bar je kod mene bilo tako. Nakon godinu i nešto, samo se smirilo od sebe. Nisam pila nikakve lekove, sem s vremena na vreme protiv bolova (zbog izuzetno bolnih menstruacija). Mislim da smo dosta toga pisale u temi o folikulima. Potraži po forumu. Izvukla sam svega ove postove kao uvod u temu, iako je po različitim temama pisano o perzistentnom folikulu. Sakupimo ovde informacije na ovu temu.
|
|
|
|