Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 17.10.2013 12:11:35
|
|
|
|
daca77
|
Lota, za tebe i mali veliki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 17.10.2013 12:17:46
|
|
|
|
Lota
|
ne pisem puno, ali virnem tu i tamo da vidim sta radite... ljubim vas ...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 17.10.2013 12:30:49
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 17.10.2013 12:40:53
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: degu Opa Hanka približilo se da više odemo u paketu, Joka, Daca, Dunja, ti i ja može i još poneko samo da idemo više, ovde smo baš zaglibile :D Kad sam ja uspela da odem,i vi ćete s monom Jedva čekam Neka se ne uvrede novije crtice,ali mi stare smo same sebi dozlogrdile,tako da čistac! Lota neka ti je živa i zdrava malecka,baš dugo nismo ćaskale. Ja sam uspela da ugledam dve crtice ali još uvek sam tu,ova tema je moj dom
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:14:39
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj da se zapljunem da se prijavim da ne cekam 4.10. zaboravih,cekam Von, akcija???
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:15:56
|
|
|
|
Verolina
|
Crte
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
von, vi to za ozbiljno? ajd, nek je sa srecom
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:23:51
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam krenula u pricu za VTO. Teska srca sam napustila Zokija i od januara pocinje akcija. Meni je nevarovatno da sam se ja druzila ovde sa Von i dok je cekala prve crtice, a sad vec druge. kako vreme brzo ide. I bas je bila lepa ta ekipa. Nedostaje Sonjasa, vidim viri nam Mika79...I mnogo njih... Kseno, da budem iskrena, cekam samo da se Daca odavde odseli, jer imam neki osecaj da ce tad i za mene klupko da se razvije. Zato, Daco, mars tamo i debljaj se.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:25:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ajde, daco, cula si verku! da, bas smo se lepo onda zabavljale ovde, stvarno smo bili dobra ekipa, uspevale smo za tili cas da popunimo 100 strane. verka, gde planiras da radis vantelesnu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 19:29:43
|
|
|
|
Verolina
|
U Beogradu, Ksenci.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 20:59:31
|
|
|
|
daca77
|
Verka, ja bih rado, ali me nesto nece.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 18.10.2013 21:11:31
|
|
|
|
Verolina
|
Kako te, bre, nece??? Kad radis betu?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 19.10.2013 21:45:06
|
|
|
|
mika79
|
Crtice Daco žao mi je što nije uspelo, ovih dana sam često mislila na tebe, izgleda da kod nas sve mora težim putem. Odmorite se ko zna možda ipak dođe i prirodnim putem, nije se jednom desilo da posle neuspešne VTO dođe do prirodne trudnoće. Verka gde planirate da radite VTO, mi se dvoumimo između Novog Sada i Beograda, Von draga navijamo da ugledaš
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 19.10.2013 22:04:16
|
|
|
|
17 joka
|
Von jako pozdrav za sve moje drage crte
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 9:47:49
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Mika79, definitivno sve mora tezim putem...i ja sam juce razmisljala o N.Sadu i dr Kopitovic.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 10:22:58
|
|
|
|
GagaT
|
Cao crtkice. Kako ste? Veliki za sve.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 11:02:49
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Crtice Daco žao mi je što nije uspelo, ovih dana sam često mislila na tebe, izgleda da kod nas sve mora težim putem. Odmorite se ko zna možda ipak dođe i prirodnim putem, nije se jednom desilo da posle neuspešne VTO dođe do prirodne trudnoće. Verka gde planirate da radite VTO, mi se dvoumimo između Novog Sada i Beograda, Von draga navijamo da ugledaš U Beogradu Miko
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 11:14:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka,kreces sa vto pricom Srećno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 11:21:57
|
|
|
|
Jole84
|
Verka nek ti je sa srećom dušice,al da ti se ponovi scenario prve rode Državno ćete da radite? Baš mi se sviđa da mi se snajka pravi kad je hladno a rodi u toplo i bude hot na mamu
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 12:38:39
|
|
|
|
Verolina
|
Necu drzavno Jolence. Moj AMH je nizak i necu uopste da se maltretiram da bi me na kraju odbili.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 20.10.2013 15:47:40
|
|
|
|
vonavoj
|
verka,da znas da je bila dobra ekipa,zovem ih u drugi krug,ali slabo kseno,kao ozbiljna akcija,s obzirom da je puna kuca,da mi sestra juce udala,slaba akcija ..bice od sledeceg puta! dacco,mnogo mi je zao
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 21.10.2013 7:04:36
|
|
|
|
mirna32
|
jutro cekalice...evo da vas pozdravim....naime prije dvije godine sam bila cesti posjetioc ovog foruma...pogotovo cekalica...i nakon 5 mjeseci je upalilo...naime sad vec skoro godinu dana cekamo..al nazalost jos nista...:( vidim ima i starim jos uvijek tu....drzim vam fige svima....od sad cu vas opet malo cesce pratiti....:)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 21.10.2013 7:36:23
|
|
|
|
GagaT
|
Srecno Verka.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 21.10.2013 11:23:34
|
|
|
|
Verolina
|
Mirna, ja te se secam Gaga, hvala duso sta ima kod tebe?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] 21.10.2013 13:28:55
|
|
|
|
iva80
|
Verolinoooo Meni sutra dan D...danas mi neka mukica i sve neki nemir osećam ne znam šta mi je...spremam se za posao a non stop zavirujem u gaće Samo bih htela da ako će gospođa Veštičara da dođe, da bude tačna ovaj put da me ne istraumira kao prošli mesec... Pozdrav za sve čekalice!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?