laura mne -> RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] (1.10.2013 16:41:42)
|
e pa dobar dan zene, kako ste mi :) :-* prvo i najbitnije da sve vise ugledamo te pluseve :) pratim vas koliko god mogu al evo sad i da se pridruzim :) iscekujem ili ti ne iscekujem vjesticu ovaj mjesec.. trebala je doci 24og sept ali je jos nema... da napomenem da sam taj dan bila kod gin i rekla mi je ili cu dobiti za par dana ili sam trudna.. ja sam uradila test prije 3 dana ali je bio negativan.. od simptoma imam neko pikanje u jajnike, posebno lijevi i proteze mi se ponekad i sa strane, neka kao tinjanje kroz stomak nzm kako da opisem to.. bradavice ponekad uhvate da svrbe, podrigivala sam da izvinete dva dana ali je to bilo ono sto bi rekli vise u sebi.. gasove imam pa nemam i sekret mi pojacan... jutros taman mislila dobila, kad pogledam ono iscjedak a mislila e to je to, dobila sam sad... grudi ne bole kao kad trebam da dobijem jer ih tada ne mogu dotaci i boljelo je ispod pazuha, nego i one cudne nesto jer me kao boli te gore, pa sa strane, pa dolje, ma sva sam sebi nesto cudna ili sam u nekom zescem tripu, ko zna :D malo su se povecale al ne strasno jer su inace malo vece..
|
|
|
|