M2004 -> RE: Čekamo dve crtice - 10/13. [chat] (28.10.2013 8:39:41)
|
Hello... Evo mene opet... ja sam stari clan ali me bas i nema tako cesto ,pratim vas ,citam.... Pocetkom meseca sam se javila jer sam pomislila da je konacno doslo do toga da cu ugledati [sm=rozacrtici.gif] ali nista od toga... prethodna m je poranila par dana,bila je jako oskudna + milion simptoma trudnoce...uradim test ... negativan... e pa sam ovaj mesec kao bila vredna...svaki drugi dan ... danas mi je 25dc .... u proseku dobijam od 25 do 28 .... ali vise nista neznam,iz meseca u mesec sve se menja...i svaki mesec po neki novi simptom se pojavi...da covek poludi... kad sam ostala prvi put trudna...ama nikakvih simptoma nisam imala ... a sad psiha je cudo... evo sad opet kao tripujem da sam ipak zakacila...jer imam nov simptom a to je jako bolne i napete grudi(ovakav bol i svrab [sm=modricrtici.gif] do sad bili) i osecaj kao da su upaljene... i tako sad sam na iglama...test nemam nameru da kupujem....pitam se samo zasto svi ti lazni simptomi... uh!!! Znaci devojke ja koja nikad nisam imala nikakve simptome pms sad imam vec par meseci unazad... bukvalno od kad radimo na bebi ... moji simptomi iz ovog meseca su Nervozna,Bolne grudi,upalnjene,ponekad zasvrbe... gorusica , neki grcevi u donjem stomaku...spava mi se...cest odlazak u wc(nisam prehladjena)...i sve je to pocelo oko 20 dana ciklusa... i to mi sve daje nadu da cu ugledati crtice a ipak mislim da necu... nisam pametna... Svim devojkama koje su ugledale svoje crtice zelim laku i lepu trudnocu... a vama koje i dalje cekate zelim isto sto i sebi DA STO PRE UGLEDAMO I DA BUDEMO DEBELE....
|
|
|
|