Ana RR -> RE: Renoviranje kupatila (18.3.2024 17:59:26)
|
IZVORNA PORUKA: dddaca E da, ako ne nadjem temu, imam pitajne u vezi plocica u kupatilu. Kakva su vam iskustva sa podnim plocicama? Treba da se stave i u uzidanu tus kabinu, pa se plasim da bi se sjajne bile bas klizave. A ove mat sto gledam, izgledaju kao da su bez glazure pa mislim da bi se tu brzo nakupio kamenac i ostaci sapuna po coskovima, bez obzira na to koliko se riba. Bas sam u dilemi IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Daco, sestrine i podne i zidne su glatke skroz. Juce kupila gumiranu stazicu za kupatilo. IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: dddaca E da, ako ne nadjem temu, imam pitajne u vezi plocica u kupatilu. Kakva su vam iskustva sa podnim plocicama? Treba da se stave i u uzidanu tus kabinu, pa se plasim da bi se sjajne bile bas klizave. A ove mat sto gledam, izgledaju kao da su bez glazure pa mislim da bi se tu brzo nakupio kamenac i ostaci sapuna po coskovima, bez obzira na to koliko se riba. Bas sam u dilemi Daco, mi smo skoro renovirali jedno od kupatila. Na podu su pločice onako malo hrapave, sa teksturom drveta, na zidu su glatke. Nemam problem sa čišćenjem. U ostalim kupatilima planiram granitne pločice, kao što imam u kuhinji. IZVORNA PORUKA: dddaca I te granitne imaju glatke i mat. A ove mat sam nailazila i na neke bas grube, koje su mi vise za neke terase, spoljasnje prostore jer su dosta grube na dodir. A ima i onih koje imaju glatku povrsinu, blago neravnu, tako da i one dolaze u obzir. Polirani granit cu za zidove, a moram da priznam da sve vise razmisljam o tim sa teksturom drveta za pod. Mislim da bi se one najmanje klizale, a to mi je bas bitno zbog kabine IZVORNA PORUKA: Ana RR Imaš tačno oznaku koja pokazuje hrapavost i za koji su prostor. Ako su baš previše hrapave onda su više za spolja i verujem da bi ih bilo teže čistiti u tuš kabini npr. Da, jako lepo izgledaju te drvene, nama su se lepo uklopile. Na zidu je dezen mermera ali sam tražila da bude diskretna šara.
|
|
|
|