Cakana84 -> RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? (19.9.2014 12:34:50)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Cakana, izgledas tako strogo [sm=zz_eek.png] sad cu da imam tremu kad trebam da ti se obratim [sm=smiley13.gif] Opasnica prava [sm=smiley36.gif] leleleleeeeeeeee qq pogled kao veliki brat...ali lepa, gospodstvena, dama [sm=smiley14.gif] Ma kakvi stroga, to je dokaz kako slika može da zavara nekad. Hvala za ostale komplimente. IZVORNA PORUKA: dunja RR Sve ste mi lepe, ali i da pohvalim našu Cakanu, i uživo je lepa i zgodna, da znate samo! Zato će ona da predstavlja RR na TV-u, dosta sam ja bila naš PR , ovako matora [sm=smiley36.gif] Vala neće, to bi bila blamaža i za mene i za RR. Zaboravila bi kako se zovem, prečula bi pitanje. Od kamera bežim i kada ih vidim u gradu da prave ankete na ulici. Dunja ideš ti pred kamere, uvek si se dobro pokazala. Leži ti. 'Fala vi za pohvale. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nego, cakana nam je baš cakana i na nekog me užsno podseća. Na kog Trćo? Nije valjda na neku zlobnicu iz neke serije ili neku grdnu javnu ličnost? Peace*, ista si Bećkovićeva, za linuju [sm=bravo.gif]. Mislim da sam ja jedina, još nikoga nisam upoznala kome je Olja gotivna, baš poštujem njen lik i delo.
|
|
|
|