dunja RR -> RE: Skidanje fleka sa veša (7.8.2022 18:45:24)
|
Daco, nama se od jednog bazena, početkom leta roze M kupaći baš bio uzeleneo (zapravo neka boja plavo-zelena) ove godine, a i S kupaći šorc, sa M kupaćeg mi se skinulo posle nekoliko pranja, i posle kupanja na Adi, i posle kupanja na drugom bazenu. Iako joj menjam neka 3 kupaća,. baš često smo na kupanju, pa se to zeleno sa tog rozeg kupaćeg skinulo od plivanja a i od pranja (nekad operem samo vodom, nekad ubacim na 30 stepeni u mašinu). Sa S kupaćeg se nije skinulo posle nekoliko pranja, smanjilo se, ali se ipak vidi, ali je njemu taj kupaći omalio, pa smo aktivirali novi, iz Lidla, mislim da si nam ti prepoučila onda na popustu (i papuče), i super je, hvala ti :) Taj prvi bazen jeste bio malo više hlorisan, vidim da su gosti komentarisali. Sada smo bili u Banji, na drugom bazenu, i tu nam nikakve fleke nisu ostale. IZVORNA PORUKA: dddaca Posle kupanja na bazenu na postavi sa unutrasnje strane kupaceg kostima pojavile su se zuto zelene fleke. Ne verujem da je od mleka za suncanje jer na moru ih nije bilo. Pretpostavljam da je od hlorisane vode u bazenu. Oprala ih uobicajeno, ali fleke su i dalje tu. Kako skinuti ove fleke, a ne upropastiti kupaci kostim? Ne bih pokusavala sa wanishom, mislim da je previse agresivan za tkaninu.
|
|
|
|