dunja RR -> RE: Koji ste tip ljudi? REŠITE TEST (17.9.2013 18:34:42)
|
IZVORNA PORUKA: Bebilina Vuko extra link [sm=bravo.gif] Radila sam ovaj test ranije, pre porodice i sad sam ponovila da vidim dal se nesto izmenilo. Jok, i dalje sam The Giver [sm=smiley1.gif] Nego jel imamo temu o psiho testovima? Bilo bi super da se otvori nova, pa da stavljamo linkove. [sm=smiley20.gif] IZVORNA PORUKA: vukosava A sto se tice psiholoskih ovih testova ja sam ENTJ - The Executives ili sto neki drugi zovu General (pa sam i sama muzu delegirala postporodjajnu depresiju). I mislim da bi on imao mnogo toga vise da kaze na zadatu temu. Ja uvek radim isto- rad, rad i samo rad. Baci mi samo jos... Ako imam previse obaveza, uhvaticu ih jos [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: isidora88 torbice i ja sam dobila isti rezultat, moram i mm testirati kad se vrati[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: pocahontas ja sam entj... IZVORNA PORUKA: jovicaa i ja sam The giver.. IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha ovde svi giveri ja obrni okreni crna ovca gde god krenes IZVORNA PORUKA: vukosava Pa nismo ja i pohakontas. Pogledaj nam samo avatare [sm=smiley36.gif] Indijanski stil to ti je to. By tha way, zivim na sat vremena od mesta gde su kidnapovali Pohakontas od roditelja i konvertovali je u hriscane... IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. [sm=smiley1.gif] I šta sad s tim rezultatom, mislim kod mene je drugi ali ništa ne razumijem ko sam šta sam, po ovom testu[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Lu Prevod je naravno katastrofalan pa sam zbunjena, nema veze bilo je zabavno a nek čitaju oni koji znaju engleski[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Lu vi ste direktori ahhah ili diktatori [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Torbica Ja po tom testu ispadoh Caregivers, ESFJ. [sm=smiley1.gif] I šta sad s tim rezultatom, mislim kod mene je drugi ali ništa ne razumijem ko sam šta sam, po ovom testu[sm=smiley36.gif] The Caregivers (oni koji brinu o drugima - Negovatelji, Staratelji) klikni Po imenu ako je zkljuciti oni koji ne bi patili od postporodjajne depresije [sm=smiley1.gif] klikni za Bosanski jezik po cika Google prevodu karijere na google bosanskom A to "dojenje" je pre medicinska sestra (nursing) IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam ISFJ.. radila sam sinoć dok mi je Marko skakao po glavi tako da.. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: ksena ja sam kao ana ISFJ. mada ne razumem zasto o tome pisemo u ovoj temi[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Ja sam ISFJ... IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam ENFJ .. sta je to? Gde pise to .. The Givers i ostalo...? IZVORNA PORUKA: ksena imas jedan opis tu gde ti izadju rezultati, a ima i drugi link koji je vuka dala. IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Lu vi ste direktori ahhah ili diktatori [sm=smiley36.gif] Neee, ja sam ENFJ (Vukosava će prevesti), "dobronamjerni pedagod čovječanstva"[sm=smiley4.gif]
|
|
|
|