Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 9:00:13
|
|
|
|
NadaR
|
Milosh mi se probudio u 7, razbacao igracke, igrao se , sad ponovo zaspao,ja skuhala kafu,skupila nered, otvorila sirom balkonska vrata da udje malo sunca i bas mi je finoooo
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 9:04:20
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja obukla neke zimske papuce jer je veoma hladno, koje sam nosila cijelu trudnocu. To su one sto im djon mirise na jagode, ne znam imate li ih. I tako su mi zaigrali leptirici u stomaku jer me podsjetilo na trudnocu.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 9:11:49
|
|
|
|
božana
|
Ja ustala pre 10 minuta i sad hranim dete.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 9:16:35
|
|
|
|
barbara
|
malo pre ustala i odmah za komp da vidim desavanja na ringeraji!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 9:42:15
|
|
|
|
Lenka_
|
ja na poslu... a tako mi se spava, napolju je kiša i tmurno, idealno za dremku
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 10:06:29
|
|
|
|
Modessty
|
Baš tmuran i vlažan dan. Kiša pljušti. Ja ustala, spremila tostić i razmišljam kako da se nateram da konačno završim papirologiju za klub. Dan ko stvoren da se svadjam sa državnim organima
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 7.9.2009 10:55:28
|
|
|
|
oliveradj
|
Sedim na poslu, kolege se zezaju razmišljam da bi mi legla još jedna , i trač partija da imam nekoga poznatog iz osnovne škole, baš me interesuju novosti.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 16.9.2009 23:19:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pada kisa.....
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:12:14
|
|
|
|
marince1
|
Mm spava na fotelji,ja drzim lap-top na krilu i kuckam se sa vama
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:14:03
|
|
|
|
viking
|
Ja razmišljam o tome kako sam gladna! A prošla je ponoć, šta sad da spremim na brzinu?
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:16:46
|
|
|
|
vodolija 82
|
mm sad dosao sa posla i donio da popijemo pivce...a onda....
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:22:17
|
|
|
|
viking
|
jel Nikšićko? :)
< Poruku je uredio viking -- 17.9.2009 0:28:25 >
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:23:24
|
|
|
|
viking
|
Izvini, htedoh da kažem - VODOLIJA, jel NIkšićko?
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:31:38
|
|
|
|
marince1
|
Mmmm sto bih ja niksicko,al crno,mmmm
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 0:39:35
|
|
|
|
viking
|
e, pa zdravo je to za trudnice, puno vitamina B :)
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 10:55:14
|
|
|
|
NadaR
|
Milosh se nameracio na kutiju igracaka, tako imam nekoliko minuta da iscitam sta se desava na rr dok on to sve ne izbaci na tepih!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 10:56:31
|
|
|
|
Anoniman
|
kolegica upravo rovi po kanti za smeće jer je poderala i bacila akt s potpisom generalnog
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 11:00:07
|
|
|
|
prolece
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. kolegica upravo rovi po kanti za smeće jer je poderala i bacila akt s potpisom generalnog a, joj!
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 12:18:06
|
|
|
|
eugenija
|
Moja mama do besvesti ponavlja Viktoru: Ne da baba, ne da baba... kao da nema šta drugo da kaže, a ja se pravim da me to ne iritira, ali moraću joj reći, daću joj fore još 10 minuta...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 12:23:13
|
|
|
|
afrodita
|
Tisina, samo voda kaplje u kuhinji.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 12:52:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U kancelariju je uleteo kolega sa klincem od oko godinu dana, koji u rukama nosi crni marker. Sebi je nacrtao brkove, a tati koji je ćelav - kosu!
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 12:55:01
|
|
|
|
viking
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR U kancelariju je uleteo kolega sa klincem od oko godinu dana, koji u rukama nosi crni marker. Sebi je nacrtao brkove, a tati koji je ćelav - kosu! Pa fenomenalno! Mali kreativac Ja jedem tortu, koleginici je rodjendan!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 13:15:48
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaaha. Davida sam obukla u neku Winnie Pooh Zekicu koju sam ofarbala slucajno u rozo, i smijem se ko luda jer je ko djevojcica. Plus ima cvjetice i neku cipkicu, ma kino! IZVORNA PORUKA: eugenija Moja mama do besvesti ponavlja Viktoru: Ne da baba, ne da baba... kao da nema šta drugo da kaže, a ja se pravim da me to ne iritira, ali moraću joj reći, daću joj fore još 10 minuta...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 17.9.2009 21:20:30
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Moja mama do besvesti ponavlja Viktoru: Ne da baba, ne da baba... kao da nema šta drugo da kaže, a ja se pravim da me to ne iritira, ali moraću joj reći, daću joj fore još 10 minuta... xaxaxaxaxaxa crkla sam od smeha!!! E, luda si! Ti si kraljica strpljenja za mene.Ja bih posle pet minuta već divljala...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?