Mimibey -> RE: T O R C H: infekcije u trudnoći (20.3.2019 18:37:06)
|
Pozdrav svima..🤗🤗 Skupljam papire za prvu VTO, zanima me da li neko zna više o pozitivnoj IgM vrednosti Rubelle?Obišla sam par doktora na kraju završila na istitutu za mikrobiologiju u Beogradu. Tamo su mi uradili dodatne testove jer navodno moja pozitivna vrednost je vrlo mala, i kako doktori meni to laički kažu "Ma, nije to ništa..to je mala pozitivna vrednost", a meni to ništa ne znači jer me koči u samom postupku i komisija može da me odbije.. U iščekivanju sam sad narednih rezultata aviditeta antitrla. Dok čekam rezultate obraćam se vama ako znate nešto o tome..😊 Prvi rezultati: Rubella IgG + 32,83 IU/mlRubella IgM granična vrednost 1,05Ponovim testiranje za nekih mesec dana i dobijam sledeće rezultate: Rubella IgG + 29 IU/mlRubella IgM + 1,63 Tumačenje rezultata za IgG AtTest: Anti-Rubella virus ELISA IgG (EUROIMMUN): negativan rezultat: <8 granična vrednost: >=8 do<11 IU/ml pozitivan rezultat: >=11 IU/ml Tumačenje rezultata za IgM At Test: Anti-Rubella virus ELISA IgM (EUROIMMUN):negativan rezultat: <0,8 granična vrednost: >=0,8 do<1,1pozitivan rezultat: >=1,1
|
|
|
|