jance -> RE: Kako je vaša beba podnela vakcinaciju? (22.12.2011 9:44:44)
|
evo da se javim, mi smo juce oko 4 primili Torlakovu vakcinu. vristao je tamo ko nenormalan, na putu kuci se malko smirio al kad smo dosli kuci je nastavio da vristi. kako ga spustim na dasku za presvlacenje tako vristi iz sve snage. onda je jeo, tad je pojeo celu svoju dozu (oko 200ml) i onda je bio ok, gledao crtane i gukao, i pricao, jedno pola sata, pa je opet poceo da kenjka. ununala sam ga da zaspi, spavao je jaako plitko, budio se uz onako jaako zalostan plac nekoliko puta, na kraju je oko pola 9 poceo ponovo, onako iz sna, da vristi, e tad sam ga jedva presvukla, stavila mu novi oblog na ono na rukici i butinici, dala mu da jede i dala mu eferalgan, al sam lose uradila, dala sam mu posle jela pa je dosta ispljunuo. inace to vece nije pojeo punu svoju dozu. zaspao je u roku od odma i spavao negde do pola 3, tad je jeo, opet redovno, i konacno je i kakio. jutros se budio valjda sat vremena, skroz je onako nemirno spavao i kad se probudio poceo je opet da vristi. dala sam mu da jede i popio je 50ml manje nego obicno. e to me je bas zabrinulo, on je inace bas alav. evo ga sada gleda crtani i miran je nekih 10min pa cemo videti kako ce danas biti. jutros na butinici nema nikakve reakcije, ali na rukici ima onako crveni pecat, pa sam tamo nastavila da stavljam hladne obloge.
|
|
|
|