RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

bubulence -> RE: ime za decaka (23.3.2019 7:55:04)

Nedavno nam se rodio jedan Novak♥️. Nasa rr drugarica se porodila... Mnogo se volimo pa ne bi i ni da damo to ime... A jeste lepo...

Nikola mi je isto kao i ova sto sam nabrojala, lepo, bas lepo, ali nije ono... 

jess021 -> RE: ime za decaka (23.3.2019 7:58:34)

Da, divno je ime. Mi imamo drugara Novak Djokovic😊

mama Jo -> RE: ime za decaka (23.3.2019 7:58:41)

Vidim sad da sve vise daju ime Nikolaj, eto kao nije Nikola, nego malo nesto drugacije.

Ana RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:35:36)

IZVORNA PORUKA: jess021

Bubi, evo ja cu ti pomoci. Novak 😊

Sinoc srela poznanicu, skoro se porodila, mali se zove Ugljesa. Najblaze receno meni se nikako ne dopada.

Joj ni meni se ne dopada. Ma meni su muška imena generalno problematična i retko koje mi se sviđa. Pogotovo zbog neizbežnih nadimaka.

dunja RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:38:04)

Meni je Uglješa lepo 😊

Sinoc srela poznanicu, skoro se porodila, mali se zove Ugljesa. Najblaze receno meni se nikako ne dopada.

dunja RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:39:28)

Bubi, meni je Vojin divno. Tako mi se zove svekar. 
IZVORNA PORUKA: bubulence

Sto sam vise trudna sve mi se manje svidjaju muska imena...

Devojke i dalje hoce Urosa, lepo mi je ali to oni ONO ime. Lepa su mi jos Vojin, Vukasin, Marko, Aleksandar, Ognjen (ali ce kumovi za mesec dana da dobiju Ognjena) ... Ali ni jedno nije pravo... Mm isto kaze da mu ni jedno musko ime nije posebno lepo i da nece da se mesa... Kaze on je sledecem detetu dati,  kada bude devojcica😏... 

mama Jo -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:42:00)

Meni su sva ta Vuk, Vojin, Vukan, Vukasin bas jako lepa.

dunja RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:54:45)

A ja ta imena na Vuk ne volim. Vuk jede ovce.znam da mi nije neki razlog😁, ali znacenje imena i asocijacija mi je bitna.
E da, Uglješa mi nekako stoji, ako je beba crnokosa. Znam dvojicu Uglješa, momci, obojica lepi, crnomanjasti. 

dunja RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 10:58:27)

Lepo mi je Vid, Vidak. I na nasem ima znacenje a i na spanskom znaci zivot. 

mama Jo -> RE: ime za decaka (23.3.2019 11:03:49)

Hehe, mene Vuk asocira na neustrasivost 😁
Lepo mi je Vid, Vidak, i cesto ga sad i cujem, a i znacenje je lepo.

dunja RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 11:05:56)

Mene na neustrasivost asocira Nebojša, i to mi je ime lepo a mislim da je sada i retko. Od mlađih, znam samo našeg prvog komšiju da se tako zove.

Ana RR -> RE: ime za decaka (23.3.2019 11:14:28)

Sine Nebojša [sm=smiley36.gif] odmah se setim crtaća [sm=smiley36.gif]

Suzi, ti voliš stara imena [sm=smiley1.gif] ja sam razmišljala o imenu Jakov, po mom dedi (tatinom ocu) ali nisam mogla da prelomim. I sad vidim da je definitivno rođen za ime Marko [sm=smiley36.gif]

Meni se ne dopada ni Uglješa ni Ognjen (ja ta dva imena nekako povezujem), mada Ognjen i nije toliko loše koliko Uglješa.

Sanidej -> RE: ime za decaka (23.3.2019 11:16:51)

Vidak je lepo, koleginica s posla ima sina koji se tako zove. Jedino vokativ malo cudno zvuci, ali ne mari.

bubulence -> RE: ime za decaka (23.3.2019 11:49:51)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

A ja ta imena na Vuk ne volim. Vuk jede ovce.znam da mi nije neki razlog😁, ali znacenje imena i asocijacija mi je bitna. 

Tako je meni strasno kada cujem ime Kolja. Cim cujem to ime na pamet mi pada glava, sekira, panj... Uzas. A vidim da je sada dosta popularno. Meni je jako bitno da nije neko modero ime, da ih ne nabrajam da se ne uvredi neka mama, i da je srpsko. 

emicaa -> RE: ime za decaka (23.3.2019 12:38:21)

Bubi ti previse mislis o tome jo jos ima sa tim imenom.Od mamine polusestre sin ima sina zove se David.Mene to uopste nije zanimala.Ja od srednje skole obozavam to ime i dala bih ga taman da ih jos milion oko mene ima.Ja sam putala vise radi reda rodjaka i snjajku jel om smeta ako budu imali isto ime.
Po meni je bitno kod imen da vas odusevljava,ali sve vas.Ne pristaj na neko za nisi sigurna da je to to

Olga75 -> RE: ime za decaka (23.3.2019 12:44:23)

Meni je Uglješa lepo ali uvek se setim onog glupavog vica: Žarko - Ognjen - Uglješa [sm=smiley13.gif]
Da imam sina verovatno bi bio Fedor- Feđa. To mi je baš onako, dovoljno egzotično i neobično ali ne i nepoznato.

emicaa -> RE: ime za decaka (23.3.2019 12:49:50)

Olga ja nikad cula za ovaj vic,ali sam se posteno ismijala 😬 ne zamjerite,malo sam psiho izgleda 😁

Olga75 -> RE: ime za decaka (23.3.2019 12:54:47)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Olga ja nikad cula za ovaj vic,ali sam se posteno ismijala 😬 ne zamjerite,malo sam psiho izgleda 😁

Nisi čulaaaaa [sm=smiley3.gif] [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:02:12)

Bubi, ja te molim u ime sestrica, da im ispunis zelju.Nije ni meni nesto Helena, ali kad ona toliko hoce, nek joj bude.

emicaa -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:10:12)

Eco ali zasto pristajes ako se tebi ne svidja.Ja da sam pustala da Dora izabere za Davida on bi bio Masa.
Ja se vodim logikom imace jednog dana svoju djecu pa neka im daje koje hoce 😁
Ps:Helena je divno ime cisto da znas  😛

bubulence -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:12:07)

Eco lepotice, moracu izgleda da te poslušam inace ce mi izaci cmicak 😁.

bubulence -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:13:00)

P. S. Meni je Helena preeedivnoo ime

Sanidej -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:29:54)

Helena ili Elena :)

mama Jo -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:45:17)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Tako je meni strasno kada cujem ime Kolja. Cim cujem to ime na pamet mi pada glava, sekira, panj... Uzas.

Ahahahahahaahahhaah, mozda nije smesno ali ja vristim 😂😂
I slazem se u potpunosti.
Meni nije bitno da li je ime cesto ako mi se svidja, moja deca imaju cesta imena ali bi im opet dala jer su mi jako lepa.

mama Jo -> RE: ime za decaka (23.3.2019 13:46:04)

Da, divno je ime. Mi imamo drugara Novak Djokovic😊

Jess, vi se druzite sa poznatim facama [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>