RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Štetica -> RE: ime za decaka (9.8.2014 12:50:04)

Meni se svidja Kosta i,Nenad,Borko.E sad ako bude decak(kao sto doca misli) volela bih da se zove Milan,po deveru koji je mlad preminuo,jer znam da bi to mm-u bas znacilo.Mada cu tu morati i da pitam sveki za misljenje,jer ona nijedno dete koje se tako zove nemoze da zovne po imenu,vec su svi pod Mile,tako joj lakse da kaze. Jer to ime je bas boli,sto i razumem.

dunja RR -> RE: ime za decaka (9.8.2014 12:53:40)

IZVORNA PORUKA: branki

sad skoro nasi drugari dobili sina i dali mu ime ugljesa(meni bzv,ali se njima svidja).

A meni se baš dopada to ime [sm=smiley1.gif]
Zvuči mi na neku lepu starinu ..

branki* -> RE: ime za decaka (9.8.2014 18:25:20)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: branki

sad skoro nasi drugari dobili sina i dali mu ime ugljesa(meni bzv,ali se njima svidja).

A meni se baš dopada to ime [sm=smiley1.gif]
Zvuči mi na neku lepu starinu ..

eto,vidis....koliko ljudi,toliko ukusa..neko voli ovo,neko ono..kako se kome svidja[sm=smiley1.gif]

plačljiva -> RE: ime za decaka (9.8.2014 23:12:13)

Osta samo pusta želja...Marko i nijedno drugo...

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 11:54:29)

Meni je najlepse Kosta Kosta i samo Kosta...! [sm=smiley36.gif] mm bi hteo i neka neobicnija, jedno od njih je i Nestor, sto mi je ok ali me podseca na nekog starca Nestora, nesto mi nije za bebu [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:08:56)

Placljiva, bice sledece, mozda ti se ostvari zelja! [sm=smiley1.gif]
Nestor je lepo, Nestor je bio ucenik Svetog Dimitrija Solunskog i postradao je za Hrista, praznuje se 9.11, dan nakon praznika Svetog Dimitrija.

eca89 -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:15:22)

Kod nas ovako djecak Jovan, Djordje, Dalibor, a djevojcica meni najljepse Anastasija, mužu se ne svidja jer je moja mama Anica, a svi je zovu Ana. Jos imamo Valentina, mužu Milica, tako da se nikako ne možemo složiti oko imena. Jovan za djecaka, medjutim, od rodjaka žena treba roditi 18januara, a djecaka nosi, tako da ce 100% dati Jovan, sinu im je rodjen 29 decem.i dali su mu ime Nikola, a meni Jovan najljepse, tako da ne znam sta cemo [sm=smiley13.gif]!

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:18:03)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Placljiva, bice sledece, mozda ti se ostvari zelja! [sm=smiley1.gif]
Nestor je lepo, Nestor je bio ucenik Svetog Dimitrija Solunskog i postradao je za Hrista, praznuje se 9.11, dan nakon praznika Svetog Dimitrija.

Znam da neki ljudi imaju macka koji se zove Nestor, reko mozda je uobicajenije za kucne ljubimce nego za ljude [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:22:20)

ja znam nekoliko Nestora ( pa je nadimak Nesto - dugacko o ) a i meni je onako : deda sedi na klupici i dlake mu vire iz nosa- znala sam jednog dida Nestu takvog
nekako vezes ime za coveka i onda ti je bzvz

dunja RR -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:28:17)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja znam nekoliko Nestora ( pa je nadimak Nesto - dugacko o ) a i meni je onako : deda sedi na klupici i dlake mu vire iz nosa- znala sam jednog dida Nestu takvog
nekako vezes ime za coveka i onda ti je bzvz

Јао бре Олджииии [sm=jezicek.gif]

Попуњавам уверење за додатак онлине па отуд ћирилица, враћам се ускоро на латин, хихихи

Torbica -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:31:42)

Eco, slican nam je ukus. Ja imam jednu Anastasiju, a decaci - Djordje a ovaj najmladji David [sm=smiley1.gif]
Ja ne znam ni jednog Nestora

E da, nju nikad niko nije zvao Ana, nisam dozvolila, jer to joj nije ime. Samu sebe zove nekad Stasija a cesce Tasa mada uglavnom koristi puno ime.

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:35:13)

Sad nadjoh ovde na ringeraji jedan lep predlog, Vasil za decaka ... onako nije svakidasnje, kao Vasil Hadzimanov, jedio mi bedak ako ga zovu vasa to mi ond anema smisla, gubi poentu pravog imena [sm=smiley13.gif] jer Vasa mi je bas onako bezveze...

Torbica -> RE: ime za decaka (19.8.2014 12:55:52)

Meni je Vasilije-Vasa prelepo!

branki* -> RE: ime za decaka (19.8.2014 13:16:01)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Meni je Vasilije-Vasa prelepo!

i meni[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: ime za decaka (19.8.2014 13:20:48)

kao sto sam vec nekokiko puta rekla, Vasilije mi je mozda i najlepse musko ime. Ali od pomisli na nadimak Vasa dize mi se kosa na glavi.
u svakon slucaju, ja sam jako staromodna sto se tice imena . Vasilije, Dusan, Dimitrije, Bogdan, Nikola... toliko lepih imena imamo... a na zalost sve su popularnija neka zapadnjacka...

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 13:32:11)

a sam jako staromodna sto se tice imena . Vasilije, Dusan, Dimitrije, Bogdan, Nikola... toliko lepih imena imamo... a na zalost sve su popularnija neka zapadnjacka...

Meni je uslov da bude grckog porekla [sm=smiley1.gif] sva ta sto si nabrojala vecina zapravo i jeste...Pa tako imamo Vasilis, Dimitris, Nikolaos... [sm=smiley1.gif] samo prevedeno na nase neka dobijaju to JE na kraju sto mi se ne svidja bas

bubulence -> RE: ime za decaka (19.8.2014 13:39:30)

ipokrisia lepa su i ta imena ali bi meni bilo malo bzvz ukoliko imate tipicno srpsko prezime. npr Dimitris Jovanovic, Vasilis Nikolic...

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 13:41:47)

Ma da, naravno ne bi dali grcko u originalu to je glupo [sm=smiley1.gif] zato mi se Kosta najvise i svidja od njihovog Kostas, fino je, kratko ,jasno, univerzalno i lako za izgovor u svim zemljama [sm=smiley1.gif]

pipi_coco -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:09:43)

Ni ja ne volim kada lijepa imena pretvore u neke besmislene nadimke. Jasno mi je da mogu zabraniti ljudima da mi djetetu prišiju nadimak kada je djete malo, ali sta da se radi kada pođe u školu i bude starije, kad mu društvo prišije nadimak [sm=smiley13.gif] tu nema pomoći obicno se taj nadimak zadrži vjecno.

I meni je lijepo ime Dimitrije ali namece mi se nadimak Mitar, a to mi bzvz skroz.

Ipokrisia -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:14:00)

Mi smo druga Dimitrija u skoli zvali Dimi [sm=smiley1.gif] a ono za Vasila tj Vasilija, nadimak Vasa tj Vaso mi je ocajno

branki* -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:16:21)

da,i ja znam dimitrija kog zovu dima,mada je meni i mitar skroz ok[sm=smiley1.gif]

pipi_coco -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:23:13)

Ih taj vas drugar je super prosao sa nadimkom Dimi [sm=smiley36.gif] moglo je da bude i gore.

Rosita -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:25:17)

Nek od drazih su mi Jakov, Sava, Strahinja, Jovan, Bogdan, Relja... naravno moj Damjan :)

pipi_coco -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:26:39)

Ja sam znala samo jednog Dimitrija i zvali su ga Mitar, A mene Mitar podsjeca na Mitra Mirica pa mi se nesviđa, ali poštujem svaciji izbor u svakom slucaju.

branki* -> RE: ime za decaka (19.8.2014 14:33:16)

kod nas ima jedan super sladak klinac od 20 i kusur ,zove se mitar,meni odmah on asocijacija[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>